Láztól lehetnek kiütései?
Elképzelhető, hogy a láz is okozhatja a kiütést. Nagyon magas láza van a picinek ami nem jó :(
De az sincs kizárva, hogy himlős. Szerintem ha nagyon durva a láza, érdemes bevinni az ügyeletre vagy egy másik gyerekorvoshoz elvinni.
Ma mérted a lázát? mennyi volt neki?
A torka volt egyébként piros és azért volt láza. Mint írtam utoljára tegnap reggel volt 38 fok a láza. Azóta nem lázas egyáltalán, még hőemelkedése sincs. Egyébként a kedve is jó, nem vettem észre hogy viszketnének ezek a kiütések neki.
Azért gondoltam erre a háromnapos lázra mert mikor pici korában volt neki, akkor is úgy jött ki, mikor már a láz elmúlt.
Örülök neki, hogy már jobban van és a kedve is jobb. Igen akkor valószínűleg a láz kicsapta neki a bőrét. A kisfiamnak a száját szokta kicsapni, van mikor a láztól sebes neki.
Azért minden esetre ha lesz doki, jobb megmutatni neki.
Sok sikert és egészséget! Remélhetőleg nem lesz gond!
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!