Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy lehet bírni társ nélkül....

Hogy lehet bírni társ nélkül. Egyedül egy babával?

Figyelt kérdés
A kisbabám apja elhagyott...egyedül nevelem a picimet..nagyon hiányzik...de nem szeret a gyerekem apja..mindig rá gondolok..hiába van itt mellettem a babucim...nem lehet bírni ezt így ráadásul a szüleimmel élek...mivel nincs pénzem külön menni.legalábbis még nem..senki se nyitja rám az ajtót..barátok alig jönnek hozzám...teljes magányban élek..minden rossz kivéve a picikémet.meddig lehet ezt bírni egy fiatal nőnek...társ nélkül szülőkkel!?
2013. aug. 25. 14:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
OFF: #1 válaszoló, megírnád hogy azóta 2 gyerekkel találtál-e új párt? ha nem veszed tolakodásnak, nagyon köszönöm!
2013. aug. 25. 20:41
 12/13 anonim ***** válasza:

Én is 31 vagyok, egyedül egy kisbabával.

Az első pár hét, hónap kegyetlen, de aztán az ember beletörődik.

Iszonyú érzés, hogy nap 24 órájában csak anya vagy, férfi nélkül nem igazán tud kiteljesedni a bennem élő nő.

Nem a szex hiányzik legjobban, hanem a gyengédség, összebújás, meghitt érintések stb.

Nekem is alig van pár ember akivel találkozok, a napok jó részében kettesben vagyok a fiammal.

Ami még rosszabb, hogy ez a helyzet anyagilag teljesen a padóra küldött, a szegényréteg alja lettem és nagyon szégyellem, ráadásul munkalehetőség sincs a környékünkön.

2013. aug. 25. 20:54
 13/13 anonim ***** válasza:

Kicsit offolok. Én nem vagyok szerencsére ilyen cipőben.

Minden elismerésem a kitartásotokért és remélem mindnyájan talpra álltok, találtok megfelelő apukát a gyereknek. Nagyon nehéz a gyereknevelés biztos körülmények között és apuka mellett is. Így Ti triplán ülitek meg a lovat. Kitartás!

2013. aug. 25. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!