Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egyik ismerősöm mióta szült...

Egyik ismerősöm mióta szült csak a gyerekes képeket osztja a közösségi oldalon előtte meg azt mondta annyira unja mikor valaki ezt teszi mindig. Miért változott meg?

Figyelt kérdés
Ennyit tud az ember egy szülés után változni?Előtte a kutyákról osztott képet most meg napi szinten többször más gyerekeit vagy a sajátját osztja.Mikor rákérdeztünk,hogy mi van a kutyájával (anno minden nap töltött fel róluk képet) azt mondta mit érdekli Őt az egy állat megvan azt kész.Pedig nem volt ilyen a kutyájával mindenből a legjobbat adta neki most meg lesz.rja:(
2013. aug. 25. 07:48
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Igen utolsó igazad van.Nem is akarok én beleszólni csak kíváncsi vagyok egy szülés ennyire megváltoztat egy embert?:(
2013. aug. 25. 08:38
 12/16 anonim ***** válasza:
68%
Meg tud, azért vedd alapul h ő kutya nem ő szülte nem őt hordta a szíve alatt 9 hónapig. Azért az embernek jobb esetbe a saját vére a legfontosabb. :)
2013. aug. 25. 08:40
 13/16 anonim ***** válasza:
58%

Érdekes, hogy sokan itt igazat adnak az anyukának.

Én szültem, kutyánk már előtte is volt, mégis ugyanolyan fontos számomra a kutya, mint szülés előtt.

Sajnos most kevesebb időm jut rá, de egyáltalán nem szeretem kevésbé.

Most, hogy a lányom már lépeget, élvezettel nézem, ahogy a kutyába kapaszkodva ügyeskedik.

Nem teszek fel millió képet facebookra, kb. pár havonta néhányat, de ilyenkor a kutya is rajta van a képeken.

Anya lettem, de ettől nem szűnt meg a régi életem, énem.

2013. aug. 25. 09:55
 14/16 SzCJudit ***** válasza:
100%
Mielőtt megszülettek a fiaim, kutyakozmetikusként dolgoztam. Folyamatosan néztem a kutyákat, a kedvenceim a különleges keverék kutyusok voltak. Most azon veszem észre magam, hogy az utcán a kutyákat szinte észre sem veszem, de a babákat, gyerekeket annál inkább. Természetesen ugyanúgy szeretem őket, nekünk is van egy hóbortos kutyusunk, de engem tényleg változtatott a fiúk érkezése. Előtte például a babákat nem néztem meg.
2013. aug. 25. 10:17
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem legalâbbos engem nem. Imàdtam a kutyàmat ès imàdom most is, hogy van egy lànyom. Neki köszönhetem a gyerekem mert amig ő nem volz a görcsös akaràs miatt nem sikerült a baba.Ahogy a kutyira koncentraltam sikerült.

Imàdom a gyerekem ő az első de amikor most nagyon beteg volt a kutyusom, neki is "anya" kellett...ő is fontos...

2013. aug. 25. 15:22
 16/16 anonim ***** válasza:

nekem nyuszim volt terhesség előtt. Imádtam. Aztán a lányom érkezése után 1,5 évig alig volt kiengedve a ketrecből. Egyszerűen nem győztem.

Aztán másfél éves kora körül a lányom elkezdett érdeklődni az álatok után és nem bántotta. így újra ő lett a központ csak szépen lassan mostmár a kislányom ajnározza :)

Van egy időszak amikor a baba az első és minden figyelem az övé. De amint picit nő és vele együtt lehet a kisálatról gondoskodni már másabb lesz az álat pozíciója. Szerintem ez abszolút normális, hogy háttérbe szorul. Agyerek pedig nem vesz el érzelmeket, hanem pont, hogy olyan sok érzelemmel rohan meg minket az anyává válás, hogy sokszor olyan áldozatokat hozunk gyermekünkért, amit elképzelni sem tudtunk volna előtte.

2013. aug. 26. 03:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!