S. O. S. Komolyan milyen tápszert adjak már a 4 hós babámnak?
Figyelt kérdés
Kezdtük a Beba Pro Starttal,nem volt jó neki,mert fájt tőle a hasa.Váltottunk Milumilra,ugyan ez volt,úgy fájt a hasa,hogy majd felfordult.Hétfőn volt egy hete,hogy válottunk Milupa Fermentáltra,ajánlotta itt nekem egy anyuka,hogy az ő babájának rendbe hozta a kakiját.Puki és kaki gondjai vannak a kisfiamnak,nehezen akarnak tőle menni a dolgok.Az első pár napban gyönyörűen ment tőle a puki,kaki is volt 3 nap is egymás után.Most viszont megint ugyan úgy sír mint a Milumiles tápszernél,ordít mint akit ölnek,közben vörös a feje..úgy néz ki,hogy ez a tápszer sem lesz már jó.Milyen tápszer lenne már komolyan jó neki??Már ötletem sincs komolyan,kétségbe is vagyok esve,mert erőlködik a babám,de nem jön semmi sem!!2013. aug. 23. 22:14
11/16 anonim válasza:
Kisfiam is hasfájós volt, az első 3 hónapot Infacol-lal éltük túl, később is nagyon meg kellett néznem hogy mit adok neki enni. Hozzátáplálásnál csak javasolni szeretnék (nem akarok beleszólni) hogy a sütőtöktől a fiam hasa fájt, sőt néha az enyém is szokott, az elég brutál kaja egy babának a kezdeti időkben. A nem savas (pl golden) alma nagyon jó székrekedés ellen, ha pl napi 2-szer adsz a babának akkor szerintem tud majd kakálni. Persze olyan almát kell venni amit nem permeteztek. (konzerv bébiételekben általában van cukor, rizskeményítő stb) És a helyedben nem bonyolítanám a hozzátáplálást, maradnék az almánál 1 hónapig, hasfájós babával nem kellene kísérletezni. Ha 1 hónapig csak almát adsz neki, nem maradtok le semmiről, és talán a hasa sem fog fájni.
12/16 anonim válasza:
Mennyi eszik megy egy ètkezèsre? Hány mlt?
13/16 anonim válasza:
A Novalacot akartam írni,amíg nem láttam,hogy Te már írtad. Receptre felírják de olyan 1800 körül van így is egy dobozzal :( Próbáld ki,hátha beválik
14/16 A kérdező kommentje:
Az az igazság,hogy nem mertem próbálni szegénykémen sem az Infacolt,sem az Espumizant,mert születése után 1 hós koráig hasfájós volt,akkor végigzongoráztam vele a Mecsek baby teát(nem vált be),az espumizan cseppet(az sem vált be),és az infacolt is(az sem vált be).Mind a 3 szer csak fokozta a hasfájást,és nem merem megint adni neki,mert így is ordít torka szakadtából és ha még ezek is csak rátennének egy lapáttal hát szerintem be is görcsölne.Már így is attól tartok!!
Ma meg ráadásul a gyerek orvosunk csak délután 3 órától fog rendelni,addig adnom kéne valamit a babámnak enni,de már nem merek neki tápit adni!!Fogalmam sincs,hogy mit fog addig enni!
2013. aug. 24. 10:55
15/16 A kérdező kommentje:
Kedves 13-as egy evésre 170-180 ml eszik,de simán beleférne 200-210 ml is,de nem akarom fullra teletömni a pocakját,mert akkor meg csak szuszog.
2013. aug. 24. 10:56
16/16 anonim válasza:
A Mecsek baby helyett van mondjuk Babamosoly tea,mi azt használtuk. Meg 1 éves volt a fiam,amikor Espumisant adtam neki,gázos éjszakánk volt,de használt (Én írtam privit)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!