1 hónapos a babám-és még mindig ordit a fürdésnél. Nincs valami ötletetek?
Leírom nekünk mi jött be, csak már nagyon unom, hogy mindenki hülyének néz. :)
Mi 5 hetes kora óta együtt fürödtünk. Én letusoltam előtte, majd bevettem a vízbe. Apa persze segített. 2 nap alatt megszokta és nem ordított. Ha nem tetszett neki, kivettük. Mindig egyre többet bírt és elkezdte élvezni.
Ne idegeskedj, azt ő is érzi. Mindig ugyanakkor, 7-kor fürdettük, pontosan betartottuk mindig.
A hasamra tettem, a feje oldalasan volt a cicimen. Biztonságban.
Most 13 hónapos, imád fürdeni, 1 órát pancsikol esténként és járunk úszni. :)
Én a pocijára raktam egykis rongyikát amibe tudott kapaszkodni - ez biztonságérzetet adott neki. Nyugodt hangol beszéltem hozzá és mindig elmondtam mit csinálok éppen.
Így megszerette a fürdést.
Sok sikert és kitartást, sikerülni fog!
- milyen a víz hőfoka? Vannak babák, akiknek nem elég, vagy éppen túl sok a 37. Általában a melegebb vizet szeretik.
- hogyan fogod? Nálunk, az én kezemben üvöltött a baba, az apja hatalmas lapáttenyerébe belesimult, biztonságban érezte magát.
- nem fázik vetkőzés után? Tudom, meleg van, de a babák hőháztartása még nagyon kényes, fázhat pucéron.
ÉN sem javaslom hogy előtte ciciztesd mert a végén a sok sírástól az egész kijöhet belőle :-/
Nálunk is volt ilyen..nemkell úgymond félteni..ha 2-3 percig,tehát a fürdés idejéig sír nemlesz baja
Nálunk úgy 1-1,5san hagyta abba...már számoltam a napokat hogy 1-2...5 ik napja nemsírunk a fürdésnél
Szerintem csak arról van szó hogy tudja hogy utánna cicit kap,és alvás jön ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!