Szerintetek összefügg az, hogy mennyire nyugodt egy baba azzal, hogy mi a csillagjegye? Milyen jegyű a babád, és mennyire nyugodt baba?
Nekem elsőszülöttem egy Halak kisfiu, aki iszonyat nyugodt természet volt, nagyon kis érzékeny, de nagyon stabil- tipikus jógyerek! Mindig mindenhova el lehetett menni vele, sose égetett le- nem hisztizett, nagyon jófiu!
MÁsodik fiu Ikrek. Kisbabának nagyon jóalvó- jóevő volt, egyszerű volt vele is, de mikor már kezdett a személyisége is jobban előjönni- akkor már éreztük, hogy vele nem lesz olyan könnyű mint a nagytesóval. Nem veszélyes egyébként ő sem- inkább olyan tipus, hogy otthon sokmindent megenged magának- többször felbosszant- de ha megyünk valahova tud viselkedni. Azért nem mondanám olyan nehéz esetnek.
A harmadik fiunk pedig Vízöntő. Na őt konkrétan fél éves koráig észre sem vettük, hogy van- a második félév is így telt kb. Olyan 16hós korától eléggé megváltozott- nagyon kis hisztis akaratos lett. Még nem tudom milyen lesz később, eddig azért nem tűnik ő sem veszélyesnek- de mindenképpen keményebb dió, mint a bátyjai.
:))
Nyilas kislány oroszlán aszcendenssel...jól kifogtuk :)
9 hónapos, eddig semmi problémám vele, nyitott, barátkozó, nagyon mosolygós baba.
Örökmozgó, kíváncsi és már kezd megmutatkozni az akarata.
Szerintem csak nagyobb korában lesz jobban szembetűnő a különbség a csillagjegyek közt.
Kedves utolsó, az én kislányom is nyilas és oroszlán az aszcendense. Már 4 éves egyébként, és nagyon kedves, barátságos, cserfes kislány, mindenkit az ujja köré csavar. Amit imádok benne, hogy mindig jókedvű, mosolygós.
Na, azért tud akaratos lenni, ha valamit nem sikerül elérnie, akkor megpróbálkozik a hisztivel, de elég jól tudjuk kezelni.
Köszi mindenkinek a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!