Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek összefügg az,...

Szerintetek összefügg az, hogy mennyire nyugodt egy baba azzal, hogy mi a csillagjegye? Milyen jegyű a babád, és mennyire nyugodt baba?

Figyelt kérdés
Játékos felmérés.
2013. aug. 23. 16:41
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Skorpió fiam nagyon akaratos,örökmozgó és eleven.
2013. aug. 23. 18:37
 12/23 anonim ***** válasza:
Kisfiam skorpió, oroszlán ascendenssel. Még csak 10 hónapos, de már most eléri amit akar. :)
2013. aug. 23. 19:14
 13/23 anonim ***** válasza:

Nekem elsőszülöttem egy Halak kisfiu, aki iszonyat nyugodt természet volt, nagyon kis érzékeny, de nagyon stabil- tipikus jógyerek! Mindig mindenhova el lehetett menni vele, sose égetett le- nem hisztizett, nagyon jófiu!

MÁsodik fiu Ikrek. Kisbabának nagyon jóalvó- jóevő volt, egyszerű volt vele is, de mikor már kezdett a személyisége is jobban előjönni- akkor már éreztük, hogy vele nem lesz olyan könnyű mint a nagytesóval. Nem veszélyes egyébként ő sem- inkább olyan tipus, hogy otthon sokmindent megenged magának- többször felbosszant- de ha megyünk valahova tud viselkedni. Azért nem mondanám olyan nehéz esetnek.

A harmadik fiunk pedig Vízöntő. Na őt konkrétan fél éves koráig észre sem vettük, hogy van- a második félév is így telt kb. Olyan 16hós korától eléggé megváltozott- nagyon kis hisztis akaratos lett. Még nem tudom milyen lesz később, eddig azért nem tűnik ő sem veszélyesnek- de mindenképpen keményebb dió, mint a bátyjai.

:))

2013. aug. 23. 21:24
 14/23 anonim ***** válasza:
Kisfiam 6 hónapos, halak. Nagyon nyugodt és békés baba.
2013. aug. 23. 21:30
 15/23 anonim ***** válasza:
10 hónapos mérleg kislányom nagyon kiegyensúlyozott, nyugodt baba születése pillanatától. Idegenek (kórházban) is rácsodálkoznak milyen kiegyensúlyozott, stabil gyerek. Viszont a legapróbb hangulatváltozásomat is megérzi, úgyhogy vigyáznom kell.:-) Vagy ez minden picivel így van?
2013. aug. 23. 21:45
 16/23 anonim ***** válasza:
Az én fiam is halak. Ő is nyugodt és szerintem lusta is. De kis, okos, értelmes, érdeklődő. És mindig jó kedvü gyerek. Most 17 hónapos.
2013. aug. 23. 21:45
 17/23 anonim ***** válasza:
Nekem 3 bak jegyű gyerekem van (kos ascendenssel), és egészen mások. A középső fiú, ő hisztis, igazi hangulatember, és ő a legbújósabb. A legnagyobb lány, ő pajkos, mozgékony, folyton ugrál, pörög, de ugyanakkor nagyon ügyes, rajzol, énekel, mondókázik. A legkisebb lány Teréz anya típus, gondoskodó, segítőkész, ő a legnyugodtabb. Ami közös, hogy mindhárman elég érzékenyek, és viszonylag csendesek, kezelhetőek. Nagy az alvásigényük.
2013. aug. 23. 21:49
 18/23 anonim ***** válasza:
Nyilas kisfiú, 8,5 hónapos. 6 hós koráig alig sírt. Azóta viszont nagyon hisztis, nyafis kisgyerek lett, viszont nagyon mosolygós is, örökmozgó, meg sem áll, de gondolom ez midnen ilyenkorúval így van.
2013. aug. 23. 22:39
 19/23 anonim ***** válasza:

Nyilas kislány oroszlán aszcendenssel...jól kifogtuk :)

9 hónapos, eddig semmi problémám vele, nyitott, barátkozó, nagyon mosolygós baba.

Örökmozgó, kíváncsi és már kezd megmutatkozni az akarata.

Szerintem csak nagyobb korában lesz jobban szembetűnő a különbség a csillagjegyek közt.

2013. aug. 24. 20:59
 20/23 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, az én kislányom is nyilas és oroszlán az aszcendense. Már 4 éves egyébként, és nagyon kedves, barátságos, cserfes kislány, mindenkit az ujja köré csavar. Amit imádok benne, hogy mindig jókedvű, mosolygós.

Na, azért tud akaratos lenni, ha valamit nem sikerül elérnie, akkor megpróbálkozik a hisztivel, de elég jól tudjuk kezelni.

Köszi mindenkinek a választ!

2013. aug. 25. 00:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!