Hogy lehet, hogy 8 hónapos babámnak még nincs egy foga sem?
Igen. Az én első szülüttemnek az első születésnapja után kezdtek szépen sorban kibujni a fogai. S észre sem vettük. Nem volt nyügös lázas stb... Nem kell izgulni ki fognak bújni.
Azt szokták mondani,hogy mindig valamelyik szülőt öröklik ilyen téren is. Nálnunk én voltam olyan mint a 4 éves fiam, vagyis 1 évesen bujtak ki.
Kérdezd meg a szülőket, nagyikat kinek mikor mi búj. Vagyis a te anyukán és a párod anyukája talán még emlékeznek erre. S ha valamelyikőtöknek később bujtak a fogai lehet a kisbabádnak is így lesz.
Ne aggódj, ez teljesen normális. Kislányomnak 3 és fél hónaposan bújt ki alul a 2 foga úgy örültem neki. Aztán rájöttem, hogy kár volt, akkorákat harap a cicimbe, és nevet rajta mikor sziszegek. Szóval örülj neki:)
Amúgy most 5 hónaposok vagyunk, és szerintem még a fele sem bújt ki. Lehet, hogy mire teljesen kinn lesz, mi is 8 hónaposak leszünk vagy még több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!