Kinek mi vált be hasfájás ellen?
nálunk úgy volt, hogy a 3 hónap felé közeledve voltak olyan sírások, amikor már nem igazán tudtam a hasfájásra fogni, de azért nagyon hasonló volt ahhoz, de rájöttem, hogy fáradság az ok, próbált elaludni, de még nem igazán ment neki. Persze próbáltam segíteni ringatással, stb, de azért igyekeztem, hogy rátaláljon arra az útra, hogy magát meg tudja nyugtatni. Utána már egy kis ringatással, még félig ébren letettem az ágyába és el tudott aludni - szóval a sírások is csökkentek, csak összetévesztettem egy kis ideig a hasfájással (ugyanúgy húzgálta a lábát pl)
Fogacska miatt lehet nyűgös, de én inkább pocakra gondolnék, nálunk rendszeresen felkelt 2-3 óra körül, én keltem hozzá, de mivel nem mondhatnám hogy éhes volt (5-10 perc szopi aztán aludt vissza), persze lehet h szomjas volt, vagy éppen csak kicsit felébredt és nem tudott visszaaludni. Szóval akkor már beletörődtem, hogy oké, kelek hozzá, végül is nem nagy ügy, max félóra, amikor egy este megbeszéltük a párommal, hogy majd ő kel hozzá és megpróbálja visszaaltatni (neki nincs ugye anyaszaga:)
Egyébként erre volt példa előtte, hogy neki sikerült, ami nekem nem...na mire ide eljutottunk, a kisasszony megtalálta a hüvelykujját és ezzel visszaaltatja magát, azóta mondhatom, hogy átalussza az éjszakát, legalábbis 10től 5ig kb, ez már nagyon jó. De sokszor hallom most is, hogy felébred éjjel, nyögdös és van hogy kijön belőle puki, van hogy nem, de nagy ujjcuppogások közepette végül visszaalszik - szóval lehet nálatok ilyen gond is. Hátha rájöttök a megoldásra mihamarabb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!