Hipotón gyereknek TSMT?
Kisfiam 20 hónapos, és hipotón! Egy évig jártunk Dévényre! 16 hónaposan kezdett járni, viszont még mindig elég instabil, ügyetlen!
Két gyógytornászt kérdeztem,hogy vigyem-e TSMT-re! Az egyik szerint igen, a másik szerint nincs azzal gond,hogy kicsit instabil, majd erősödni fog, szerinte ne vigyem!
Azt sem tudom,hogy erre jó lehet-e a TSMT!
TSMT-ben nincs tapasztalatom, nekünk enyhe fokban volt hipotón a nagyobbik lurkó, megszakításokkal 4 hónapig jártunk Dévény tornára, 15 hónaposan indult el önállóan, de ő is bizonytalan volt jó darabig (1-1.5 hónap). Utána gyakorlatilag teljesen rendben volt, és azóta is (5 éves), mint a vele egykorúak, sőt, bizonyos mozgásos dolgokban jobb is.
Ettől függetlenül ártani nem árthat a TSMT, szerintem.
Köszi!
Azzal nem lenne gondom, ha kicsit később csinálna dolgokat! Eddig is így csinálta! :) Azt mondták Dévényen,hogy mindig mozognia, sportolnia kell majd valamit!
De akkor ezek szerint,annyira ne aggódjak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!