Sütőtök, sárgarépa és hozzá krumpli. Nem fog a végén besárgulni a kisbabám?
Figyelt kérdés
6 hónapos, és még mást nemigen merek neki adni, mert nemrég kezdtük a hozzátáplálást.2009. okt. 29. 14:44
1/8 anonim válasza:
Általába gyümivel kell kezdeni a kóstoltatást. Mi barackal kezdtuk, majd alma körte banán. Utána adtam neki a zöldségeket répa sütőtök krumpli. Kóstoltatok már valamit?
2/8 anonim válasza:
Az én babám az első időkben csak ezeket ette meg. A dokim azt mondta, hogy besárgulhat, minden babánál más. Nekem szerencsére nem sárgult be. De lehet, hogy másnál már besárgult volna baba. Almát adtál már neki? Mert én azt szoktam, hogy 1× 1× adok neki főtt almát burgonyával (meg husival). Főleg azért adom, mert ő nem besárgult ezektől, hanem a tök is és a répa is iszonyatosan megfogta a hasát.
3/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem muszáj gyümivel kezdeni! Főleg ha anyatejes, akkor a déli evést javasolják lecserélni főzelékkel. Kell neki az energia ebben a korban és a főzelék tartalmasabb lehet. De ez egyénfüggő. Én párhuzamosan vezettem a tízórait (gyümi) és az ebédet (főzi). Ha nincs gondja az új ételekkel, viszonylag gyorsan átáll a szilárdra.
4/8 anonim válasza:
14.49-es vagyok. Bocsi de nem azt mondtam hogy gyümivel KELL kezdeni hanem általában azzal kezdik. Gyerek orvos szerint ha egy aba anyatejes akkor csak egy étkezést ajánlatos kiváltani, ami em főétkezés.
5/8 anonim válasza:
az enyém hét hónapos, szabad szemmel nem látni, de a fényképeken mindig narancssárga az orra alatt. pedig már nagyon sok mindent megeszik, de egyszerűen minden nap eszik vagy iszik valami répásat vagy sütőtököset. ez van. majd hozzáöltöztetem.
6/8 anonim válasza:
Az enyémen is meglátszott tavaly télen, hogy sok ilyesmit evett. A dokinéni csak mosolyogva annyit fűzött hozzá, hogy látom szereted a sárga dolgokat. :))
Gondolom, ha baj lett volna szólt volna.
7/8 A kérdező kommentje:
Gyümölcsöt is kap tízóraira. Két-három hete kapja már. Tápszert eszik.
2009. okt. 29. 17:38
8/8 anonim válasza:
Szerintem ha tápszeres, bátran lehet új ételeket bevezetni. Mindig csak egy-két falatot, ha nincs vele baja következő nap már jóval többet lehet. Nekem mondjuk csak az édes dolgokat szereti, főleg a gyümölcsöket meg a sütőtököt. :( Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!