Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » S. O. S! 8 hós babám 2 hónapja...

S. O. S! 8 hós babám 2 hónapja nem alszik!?

Figyelt kérdés
tanácstalan vagyok 3.gyermekem tehát nem vagyok kezdő a dologban de a másik kettövel sosem volt ilyen jellegű problémám. Este 7 kor fürdünk utána tápszer és alvás...volt eddig!!El is alszik azzal nincs gond,de kb egy óra mulva felébred és nem alszik vissza mig nem adok neki teát és azt játszuk éjszakánként 8-szor 10-szer,nem tudom mit tehetnék hogy visszaáljon minden mert 2 hónappal ezelöttig este 7 töl reggel 7 ig aludt egyfolytában ébredés nélkül. MIt tegyek hogy rendeződjön az alvása???
2013. aug. 20. 21:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Hány hós a picid??

A megszokás is nagy úr..na meg a tesztelés ;-)

Először is : megszokta hogy ha nyöszörög anya rögtön ott van.cici/tea van

Másodszor : teszteli hogy na itt van még anya.??

Az én fiamnál is volt ilyen időszak , rájöttem hogy engem igényel..hamar megnyugodott a kezemben vagy magam mellé fektettem

Igen,kb 1-2 hétig mellettünk. aludt,és visszaállt az alvási ritmusa . Azóta 11 hós és szépen alszik a kiságyában.. tehát mielőtt vki azt írná így csak beszoktatom az ágyba...nem így lett..csak egy olyan időszakon megy keresztül hogy anya közelsége kell.próbáld meg

minden jót

2013. aug. 21. 10:14
 12/12 anonim ***** válasza:

szerintem is 8 hónaposnak korai a 7 órás alvás. hogy alszik nappal?

mert 2 alvás elég már nap közben, lehet ez a 2. neki? :)

enyém olyan 10-11-től aludt egy órát-1,5, majd délután 4 körül aludt még egyet és f9kor fekvés.

kicsit változtasd a napirendet, hátha tényleg csak nem fáradt :)

2013. aug. 21. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!