Mitől lehet ez? 3 és fél hós a babám, még szoptatom. Minden nap rám jön egy olyan állapot, mint amikor mindjárt elájulsz. Borzasztóan szédülök, émelygek, gyengének érzem magam, szinte ájulás kerülget.
Szia
Szerintem jelentkezz be a háziorvosodhoz..
Biztos elküld egy vérvizsgálatra...
Lehet,hogy valami vitamin hiányod lehet..,nem?
Persze ez csak találgatás,de azért jobb,ha lát egy orvos is..
Nekem akkor jelentkezett a szédülés,mikor nagyon fáradt voltam,és nem nagyon aludtam..De ez nálad ügye kiütve...
Üdv.:egy 3 hónapos baby anyuja:)
Én is a kimerultseget mondanám először,de aztán lehet,h vashiányos vagy=vérszegény!
Én is mikor nem szedtem a tablettámat,akkor rámtört ez au erzes!
sajnos egész terhesség alatt vérszegény voltam,és vashiányos,és valószínű most is.Vastabletta hiába van itthon nem tudom szedni ,mert aranyerem van,s így is egy kín mire "oda" kerül a sor,hát még ha szedem a tablettát.
Akkor szerintetek vashiány és vérszegénység okozná?Most is épp így érzem magam,pedig pihenek...szörnyű érzés.
szia,
nekem is volt ilyen,és én is vashiányos voltam,addig keresgéltünk,amig találtunk olyan vas készitményt amivel tudtam wc-re is járni.. ;)
szóval lehet találni ilyet is.
nekem a maltofer nevü vált be,de neked lehet h más lesz jó
van vmi folyékony is azthiszem krauter blut a neve,a barátnőmnek pl.ez volt a jó :)
tudom milyen ilyesztő tud lenni ez az érzés..jó lenne egy doki akii segit ebben.
remélem tudtam segíteni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!