Ti milyen cipőt vettetek először a babátoknak?
Járni tanul épp a pici lányom,cipőt szeretnék venni.
Ezt néztem ki,mert sok jót hallottam róla.
Barátnőm szerint felesleges ilyen drágát venni,jó a kínai is.
Tényleg mindegy lenne??
Szerintem nem mindegy. Ruhából sokszor veszek használtat a gyermekeimnek, de a cipőre költök, az szerintem a leglényegesebb, hogy a lábuk normálisan fejlődjön.
Mi asso-val kezdtünk, de mi is áttértünk az elefantenre, és csak ajánlani tudom. Nem márkafüggésből vesszük egyébként, próbáltunk no-name, és neves márkákat is, de anyagra, kiképzésre leginkább ez jött be.
Nekünk is ilyen volt. Nagyon könnyű, kényelmes,de tarja a bokáját és védi a talpát.
Nem egy tartós ez a talp, 2-3 hónapnál többet nem bír, de addigra kicsi is lesz,és jön a következő évszak.
Szupináltat nem vennék, ha nincs rá szükség. Ez tuti. Illetve D.D. Stepet sem.
Én is vásárolok néha turiban, de cipőből mindig a legjobbakat veszem. Puhatalpú liliputival kezdtük, mikor még nem kezdett járni.
Utána Szamost szerettem volna, nekünk az tetszik a legjobban, de vékonyka lábára túl széles volt, így Superfitet vettünk. Jó választás volt.
amit linkeltél, az is jó. Elefanten, Szamos, Superfit- nekünk ezek jöttek be azóta.
Köszönöm nektek!
Megpróbáljuk most ezt.Reméljük beválik.
Aztán szétnézek még,mi az ami jó lenne.
Szép napot nektek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!