Van még lila tescós pelenka?
Amit szidni szoktunk, az egy másik Tesco-s féle pelenka. Asszem kék és csíkos, na azt tényleg meg ne vedd!
A lila helyett lett a zöld, próbáld ki bátran, nagyon jó, sokan szeretjük, talán ezért is nem kaptál abban a méretben, mert elkapkodták...
Én lilát használtam mindig és most helyette a zöldet.
Bár nekünk még nem esedékes,de már én is nézegettem.
Lila elvétve akad még,de zöld lesz helyette.Remélem csak a csomaglás változik.A lila jó volt az előző gyereknél,talán most is beválik a másodiknál.Mostanában a sötét kék szokott akciós lenni,de az szerintem sem jó,mert műanyag a külseje,és teljesen bepállik a bőre a gyereknek.Semmi természetes szellőzése nincs annak a pelusnak.
Férjednek igaza van,próbáljátok ki az olcsóbbat,mert az is lehet jó.
Én tegnap még láttam Pesten az egyik tescoban lilát, gondolom még a készletből maradt. És igen, a zöldnek a dereka nem gumis, csak a tépőzárnál.
Én ahogy számoltam kb 45 ft-ra jött ki db-ja, múltkor 37-ért vettem pamperst és 40-ért huggiest, szóval...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!