Hogy oldanátok meg az első éves szülinapot? Többi lent.
Figyelt kérdés
Kisfiam 11,5 hónapos lesz, mikor érkezik a kistesója. Szeretném ha megünnepelnénk, persze ő ebből nem emlékezne semmire, de a fotókat majd keresni fogja pár év múlva...:-). A család is szeretné érthető módon felköszönteni. A többfázisú "buli" nem maradhat el.
Viszont az újszülött baba mellé nem szeretnék vendégjárást (október eleje), és én sem leszek még partyképes sem fizikálisan, sem háziasszonyként.
Nálunk mondjuk egy évvel később érkezett a tesó, nagy 23,5 hónapos volt, tehát kéthetes volt a kicsi, amikor betöltötte a nagy a 2 évet, de volt "buli". A dátumra már nem emlékszem, lehet, hogy egy héttel később, de ez szinte mindegy.
Hozzánk jött a szűk család, hoztak tortát meg nasit, még el is mosogattak maguk után. Senki nem várta, hogy én legyek aznap a háziasszonyok gyöngye. A baba szerencsére nyugis volt, szinte az egészet végigaludta. Szóval ez nálunk nem okozott problémát egyáltalán.
2013. aug. 18. 23:17
2/9 anonim válasza:
Mivel már másfél hónapos lesz a tesóka kétlem, hogy ne lennél majd annyira party képes, hogy a rokonok elől is bujkálnál. Ünnepeljétek meg nagyszülőkkel hozzátartozókkal és ennyi. Nem kell nagy felhajtás csak a szoksásos unokázást kiegészíteni egy tortával. Lehetőleg időzítsétek úgy, amikor a kistesó a szobácskájában alszik (bezárod az ajtót + bébiőr) és akkor tényleg zavartalan lesz a dolog.
2013. aug. 19. 05:56
3/9 anonim válasza:
11,5 hónaphoz pont fel honap kell, hogy 12 legyen - mert 12 honap egy év, ugye....- tehat a Kisteso kb 15 napos lesz, utolsó.....
2013. aug. 19. 06:30
4/9 anonim válasza:
Szerintem elég egy torta és a nagyszülők, meg pár fotó. :) Én legalábbis így csinálnám.
2013. aug. 19. 07:47
5/9 anonim válasza:
És ha elmennétek valahova enni? Valami közeli étterem? VAgy kérd meg a nagyszülőket, hogy segítsenek egy kicsit Neked valami egyszerű ételt készíteni. Vagy valahonnan ételt rendelni? Aztán valaki segíteni elmosogatni!
2013. aug. 19. 10:02
6/9 anonim válasza:
a kicsi enni aludni fog kéthetesen. beteszed a gyerekszobába, ha etetni kell addig a vendégek ellesznek a nagyobbal.csinálj egy tálca szendvicset, vegyél egy kg pogit, meg papírtányérokat. tortát rendeljétek.
2013. aug. 19. 13:39
7/9 A kérdező kommentje:
Igazán nem a szervírozással lenne a probléma. Lehet, hogy rosszul tettem fel a kérdést. A 1,5 hetes gyereket nem akarom kitenni a baciknak - jönnének gyerekes családtagok is (nyilván mindenki kíváncsi a picire is). Ezt hogyan oldanátok meg?
2013. aug. 19. 21:28
8/9 anonim válasza:
Akkor erre az egyetlen megoldás, ha nem tartotok bulit. Vagy csak egy hónappal később, szerintem az 1 évesednek tök mindegy lesz.
2013. aug. 19. 21:34
9/9 anonim válasza:
Ha a közeli hozzátartozók jönnek csak, akkor a pici egy szobába, ajtó becsuk és értsék meg, h még csak 1,5 hetes és nem lehet összevissza puszilgatni....
VAgy tartsátok meg a szülinapot néhány héttel később.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!