Téves riasztásokkor feljebb vagy lejebb kell állítani az érzékenységet?
Figyelt kérdés
A papír azt írja feljebb de itt azt mondta vki h lejebb. Most 3as-on van. köszi2008. jún. 30. 13:05
1/7 A kérdező kommentje:
persze légzésfigyelőről van szó
2008. jún. 30. 13:06
2/7 anonim válasza:
hááát, amit az utasítása ír.bár ez nem logikus, mert ha meg feljebb állítod még érzékenyebb lesz.
3/7 A kérdező kommentje:
nem az a lényeg h még érzékenyebb legyen és jobban érzékelje a babát?
2008. jún. 30. 14:04
4/7 anonim válasza:
Neked sikerült megnézni, hogy tényleg téves volt-e? Nekem sajna nem. :o( Én is pont azon gondolkodtam ma, hogy miért pont 3as az alapbeállítás és merre kell tekergetni, de sajnos nekem sem egyértelmű. :o(((
5/7 anonim válasza:
de általában azért riaszt tévesen mert túl érzékeny (pl.ha te valamire érzékeny vagy jobban érzed),és azonnal riaszt, ha valamit nem érzékel.
húúú, remélem most nem kevertem be.
próbáljátok ki az utasítás szerint
6/7 A kérdező kommentje:
kiprobáltam 4esen most azota nem riaszt
2008. júl. 1. 13:07
7/7 anonim válasza:
Feljebb kell tekerni az érzékenységét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!