Miért nem aludhat csecsemő felfujahtós matracon? ( nem folyamatosan) kb 1-2 órát naponta?
Figyelt kérdés
felfújhatós matracon fogunk aludni az elkövetkező pár napban.. a gyerek állta lába hozzám szokott, velünk alszik.. a matrac dobozára az volt írva hogy csecsemő nem aludhat rajta. de miért???#csecsemő #matrac alvás
2013. aug. 18. 09:40
1/5 anonim válasza:
Pff jó kérdés :D erre már kíváncsi lettem én is...arra tudnék gondolni h egészségtelen a tartásának ugye az a felület. De most attól a kis időtől nem hiszem h származna bármi baja.
3/5 anonim válasza:
Mert megfulladhat. Nem elég kemény és stabil, bölcsőhalál szempontjából kockázatos. Azért ìrják rá, mert ha neadjisten baj történik, ne pereskedj a gyártóval.
4/5 anonim válasza:
Mert eleve nm jó senkinek sem,és a baba megfulladhat mivel nem kemény,vigyetek neki utazóágyat.
5/5 anonim válasza:
én egy évet aludtam felfújható matracon, nyáron ok, de télen rettenetesen hideg tud lenni, szerintem egy csecsemúnek az sem tesz jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!