KisBabás Anyukák! Ti is vagytok így?
Kisfiam 10 hós..a súlyom folyamatosan változik,pedig nem eszem se többet-se kevesebbet. Sőt a pöttöm miatt egyre többet mozgok..
Annyit még hozzá teszek hogy szülés óta nem mértem magam.Onnan veszem észre hogy híztam,hogy hol beleférek a farmeromba,hol nem...stb
Más is volt-van így ??
Hát, az enyém nem ingadozik, egyértelműen felfelé tendál :( Míg szoptattam (9 hónap) csak pár kiló jött vissza -mivel problémás volt a szülés, és kevesebbel jöttem haza, mint ahogy kezdtem az egész terhességet-. De mióta nem szoptatok, csak úgy száguldanak a kilók. Mérem, de ha nem tenném, akkor is nagyon szembetűnő már, 10 kg jött rám! :(
Mostanában kezdett el a fiam nem csak fél órákat aludni napközben, így most mertem bevállalni, hogy tornázok mellette...pl ma is félbe kellett hagynom, mert felkelt előbb :( Nehéz, de valamit tennem kell. Én is sokat pörgök körülötte, mivel 11 hónaposan eléggé mozgékony :) Minden nap sétálunk is minimum 1 órát, szóval még talán többet mozgok, mint gyerek előtt, és mégis szaladnak a kilók :(
ÉN is sokat szedtem fel terhességem alatt.Pontosabban vizesedtem
53,5 Kg-val kezdtem
A régi ruháim szinte mind feljönnek,de látom azokat a bizonyos párnácskákat.ÉS ezek a párnácskák hol kisebbek-hol nagyobbak
Innen tudom hogy ingadozik a súlyom
Nem mérem magam..mert akkor tudom hogy azon ütyködnék hogy na1 kilót,na még egy kilót leadok...viszont mivel szoptatok még nem akarok ennek rovására
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!