Tápszeres anyukák! Egy hónapos babátok mennyit eszik? és milyen Időközönkéntés napi hányszor?
Az én babám tegnap volt egy hónapos, 3100grammal született, es 3000gr hoztuk haza, múlthéten voltunk súlymérésen, 3550gram volt, a hhéten felvittem megint akkor volt 3940gr
heti 40dekát hizott, a vèdőnőm szerint sok, es mondta h probaljak vissza venni az etetésből de hiaba adok neki 80ml tejcsit neki az keves
90-100ml megeszik 1,5, 2óránként! szerintetek sok??? mit tegyek? védőnőm szerint tul van etetve :( ti h vagytok ezzel??? irjatok
próbáltam etetni 3óránként de mindig sir hamar h éhes..
;/ köszi a valaszt..
Irjatok..
köszi a válaszokat! hátt megprobálom, rem sikerülni fog..
mert mindig 1,5, 2orankent eszik es a 80ml keveseli !!!!
es az a heti 40deka sok! :( deha 120ml adok neki akkor etkezesek szama az 4-5 nem??
ezzel én is kínlódtam. nem tudtam kitolni a kajcsit, csak kb 3 hónapos korára, de ő nem evett sokat, mindig csak kis adagokat.
talán megpróbálhatnál egy kis vizet adni neki 1,5 óra után. ez egy darabig telíti a pociját. nekem ez most vált be. korábban a tápi rovására ment és nem volt meg a napi adagja, ráadásul a súlya is kevesebb volt.
megprobalom kitolni 3orára rem sikerülni fog ..most 120ml megevett most alszik.. de viszont éjszaka meg 4-5ora mulva jelez hogy éhes!!
-.- remelem lassan át áll a 3orás etetésre!!!!köszi a valaszokat! :)
napi adag: kg*150=ml
3,55*150=532ml elvileg a napi adagja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!