Melyik jobb a kézi orrszívó vagy az orrszívóporszívó? A kézivel is lehet elérni olyan eredményt mint a porszívóssal?
hós a babám és taknyos de nem engeddi egyáltalán mi a bevált módszer az orrszívásra??
Köszönöm
Lemaradt, hogy hány hós a pici..
Az enyémek sem engedték, volt, hogy ketten fogtuk le, nagyon rossz, de muszáj, mert a fülfájás még rosszabb....
Porszívósra voksolok, a kézi elég gyenge (amúgy halk porszívónk van, úgyhogy annyira nem ijesztő, mikor picik voltak, el is aludtak közben, csak később kellett harcolni..
Én is a porszívósra szavazok. Próbáltam a Pesztonkát, a kézi orrszívót is, de nem hozott ki annyit, mint a porszívós.
Sajnos bevált módszer nincs. Ezt végigszenvedjük mind a ketten nátha esetén, de valóban jobb, mint a fülfájás.
6,5 hós babó anyukája
Második vagyok:
Azon gondolkodom,nem ijesztő egy babának,ha betekerik, és tényleg nem tud szabadulni?
Egy hat hónapos babát még nem olyan nehéz egyedül megfogni,én az ölembe ültettem-fektettem, egyik karommal átfogtam (gyengén), térdem közé fogtam a porszívócsövet, és úgy csináltam.
Aztán olyan másfél évesen, mikor már tényleg veszettül tudnak kapálózni, ölembe ültettem,lábait a combom közé fogtam, térdemmel a porszívócsövet,bal kezemmel fogtam a két kis csuklóját, a fejét pedig-ha nagyon rángatta,bal karommal odafogtam, kissé a hónom alá, és ez tök stabil helyzet volt. Hú, nem tudom, hogy hangzik így leírva, elég fura,de nálunk ez vált be.
Ja, és, ha nem nagyon folyós, hanem sűrű váladék, előtte pár perccel be szoktam fújni tengervizes orrspray-vel.
Még egy óvatos megjegyzés az egyik válaszhoz: 2 hetes babának még nem kéne porszívózni az orrát, sőt még 8 hetesen is elég korai,ezt mindig a gyerekorvosunk hangsúlyozta. Ha nagyon muszáj (sárga-zöld váladék) inkább kézi orrszívó. De ők még általában "alapból" szutyorognak, sokszor a tej szárad bele az orrukba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!