1O hónapos babának lehet adni Dörmit?
Figyelt kérdés
2013. aug. 15. 08:14
11/14 anonim válasza:
Az ilyen típusú édességek inkább nagyobb gyerekek alkalmi nassolásához valók. Tele van olyan dolgokkal, amik kifejezetten tiltottak 1 éves kor alatt. Van akit ez nem zavar. Személy szerint én nem adnám oda a babámnak, ha ilyet hozna valaki. Vannak kifejezetten babáknak való gyümölcsszeletek, kekszek, egyéb desszertek, én a helyedben inkább olyat vinnék. A Müllerben, DM-ben biztos, hogy lehet ilyeneket venni, de biztos máshol is.
12/14 anonim válasza:
Lehetni lehet, de nem biztos hogy érdemes.
Azokkal a válaszokkal meg egyáltalán nem értek egyet, hogy nem lesz tőle semmi baja.
A vacak élelmiszerek nem úgy hatnak, hogy utána rosszul lesz a kisgyerek, hanem a szervezetben felhalmozódik a méreganyag, ami később problémákhoz vezet.
Én nem adnék.
Ha ajándékba viszel akkor vegyél egy babáknak való bio szeletet valamelyik drogériában, nem hiszem, hogy ez az egy darab fogja megterhelni a pénztárcádat.
13/14 anonim válasza:
ha ajándékba viszed és nem tudod, hogy adnak-e neki ilyesmit, akkor inkább vigyél babakekszet vagy gyümölcspürét (esetleg gyümölcsöt)
14/14 anonim válasza:
Vigyél neki pl. babajoghurtot vagy én pl. már adtam a lánymnak VItatigris nevű gyümölcspürét (nincs benne cukor és tartósítószer), de csak körtést mert azt már kóstolta, azt hiszem epres van még, de azt még nem mertem megpróbálni. Vagy vihetsz babakekszet, jó minőségű babapiskótát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!