1O hónapos babának lehet adni Dörmit?
Ha nem muszáj, miért adsz ilyen sz*rt a gyerekednek?
Nem szereted, hogy direkt ártasz neki?
1. válaszoló "anyukának" külön gratulálok!!
Összetevők:
búzaliszt (23,1%), glükóz-fruktóz-szirup, cukor, tojás, növényi olaj, csokoládé - 6% [kakaómassza, cukor, zsírszegény kakópor, emulgeálószer (szójalecitin)], tejpor - 5,6%* [sovány tejpor (3,3%), zsíros tejpor (2,3%)], stabilizátor (glicerin), növényi olaj, térfogatnövelő szerek (dinátrium-difoszfát, nátrium-hidrogén-karbonát), tejsavó készítmény, emulgeáló szerek (E472b, E475), zsírszegény kakaópor, étkezési só, aromák.
*53%-os tejtartalomnak megfelelő összetevőt tartalmaz!
Tartalmaz búzát, glutént, tojást, szóját, tejet.
Tartalmazhat nyomokban dióféléket.
3.válaszoló, én pedig neked gratulálok külön, jó tapló vagy. Lehet nem egyetérteni másokkal, de ezt miért nem lehet kulturáltan előadni?
Kérdésre válaszolva: A fiam 14 hónapos, én még nem adtam, viszont rég eszik túrórudit, amit szintén sokan nem adnak a gyereküknek.
Első vagyok!
Annyira tudtam hogy lesz olyan aki meg fog kövezni mert én adok a fiamnak
Nem hiszem el hogy ezen az oldalon mindenki csak bio ételt ad a gyermekének es ami egészséges.hagyjuk már!!!!!!!!
Miért lenne baj ha néha kap édességet. Én is eszek néha semmi baja nem lesz tőle.
Én meg azoknak az anyukák gyerekét sajnálom akik semmi finomsagot nem adnak a gyerekuknek azzal a cimszoval mert "káros"
A mai világban minden egészségtelen es káros.
Múltkor egy kérdésnél írtam hogy adok túró rudit es tiszteletet a babamnak annál is beszoltak sokan mondván rossz anya vagyok mert ezeket adom a fiamnak.
Mi káros a rudiban?????
Én eleve semmi cukrot tartalmazó ételt nem adtam a fiamnak 2 éves koráig.
Nem sanyargattam, evett ő cukor, aromák és állományjavítók nélkül is nagyon finom ételeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!