Mit tegyek? 11 hónapos fiamnak szeptember közepe óta jönnek az őrlő fogai. Nagyon szenved tőle, Viburcol kúpot kapott, valamit segített.1,5 hete azonban ez már nem elég, ezért fájdalomcsillapító kúpot adtam neki.
Ezzel viszonylag jól telnek az éjszakái. Nurofent kapott 3 napig, aztán a gyermekorvos felírt Noraminophenazonit, ezt 6 éjjel adtam be neki. Meddig adhatok neki fájdalomcsillapítót? Félek, nehogy valami baja legyen tőle, hogy ilyen sokáig kapja. Váltsak át egy újabbra? A második őrlő fog már kidugta a fejét, remélhetőleg néhány nap múlva már nem okoz neki ekkora fájdalmat. De addig?
Sajnos a Dentinox, Dologel nem segített, a szurupokat, homeopátiás szert pedig sugárban hányja ki.
Jaj,mi is ebben a cipőben járunk.:( Én úgy csinálom,hogy este adok neki fájdalomcsillapítót,4-5 naponta változtatva,ami hatásos:Norami kúp,Nurofen kúp,Panadol szirup,Nurofen szirup....nekünk 3 hete tart ez a fogmizéria,nem kell minden nap adnom neki gyógyszert,szerencsére,de vannak rosszabb napjaink.
Cataflam cseppeket is írt a gyerekorvos(extra vészhelyzetre),de abból még nem adtam neki.
Kitartás!
Köszi a válaszokat és a bíztatást.
A mi gyermekorvosunk azt mondta, hogy a Germicid C kúpot akkor lehet adni, ha már volt a babának lázgörcse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!