A Vibrocil kúp fájdalomcsillapító hatású?
Vibrocil? Az orrcsepp.
Viburcolra gondolsz? Homeos készítmény, a szervezetet készteti helyes működésre, kamillával, belladonnával és még azt hiszem 3-4 féle homeos alapanyaggal. Azt hiszem inkább nyugtalanságra adják (mondjuk fogzás), mint fájdalomra, de nyilván a nyugtató hatása miatt a fájdalomérzet is csökken.
Huhh... Köszi! Még jó, hogy nem így kértem a patikában... :)
Igen, fogzás miatt jutott eszembe.
Nem fájdalomcsillapító hatású, hanem nyugtató.Főleg fogzásnál jó.
Tapasztalataim alapján lehet használni (inkább este, mert akkor erősebb a nyűglődés, magasabb a fájdalomszint); de ne ez legyen a "gyógyszer" úgymond, mert csak ideiglenes a hatása, és az okot nem szünteti meg.
Ha nagyon szenved , akkor pl. dentinox gél + ez a kúp. . Mi is használtuk,akkor nyúltam hozzá, amikor már éjjel 2kor se tudtunk apával aludni, mert nagyon sírt szegénykém :S Néha jó, de sajna a fogfájást nem szünteti meg......
A dentinoxot mi is használjuk, de úgy tűnik most nem elég.
Most olvastam, hogy a kettőt nem ajánlatos együtt használni, mert a kúpban levő menta hatástalanítja a gélt (állítólag).
Hát én már úgy készenvoltam a fent említett esetnél, hogy nemigazán foglalkoztam ezzel....:):S
A kúp egyébként is gyenguska nyugtaóó (merthogy kisgyermekeknek való), szerintem jó mellé a dentinox.Egy próbát megérhet.
Vagy lehet, hogy eleve fájdalomcsillapítóval érdemes próbálkozni- már ez is átfutott az agyamon . Dokit, védőnőt érdemes lenne megkérdezni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!