Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van itt olyan anyuka, akinek...

Van itt olyan anyuka, akinek a párja fiú gyereket szeretett volna, de lány lett?

Figyelt kérdés
Hogy alakult végül a dolog? Ugy érzed, hogy ettől függetlenül ugyanúgy szereti a kislányotokat?
2013. aug. 14. 15:01
 1/7 anonim ***** válasza:

Nálunk így volt, minden vágya egy kisfiú volt, azért is mert a párom az egyetlen, aki továbbadhatja a nevét, ő az utolsó férfi a családban. Elég különleges nevük van, szóval nem Kovácsról és társairól van szó, ami teljesen mindegy az embernek, hogy továbbviszi-e valaki. Szóval nagyon nagyon fiút akart, amikor kérdezték tőle akkor is mindig azt mondta, hogy mindegy csak egészséges és fiú legyen.. Én is fiút akartam de engem nagyon bántott ez a dolog, hogy ennyire nem szeretne lányt. Ő focizni akart, legozni, autózni, tipikus apa-fiú dolgokat csinálni. Aztán kiderült, hogy kislány lesz, és nagyon-nagyon csalódott volt, nem is tagadta. Még ezek után is reménykedett, hogy hátha mégis fiú lesz, pedig 100%-ra mondták a lányt.

Nem azt mondom, imádja a kislányát, de azóta is hajtogatja, hogy azért egy fiú is kéne mindenképp, de én nem szeretnék több gyermeket. Szóval a mai napig emlegeti, hogy ő fiút akar, de ettől függetlenül maximálisan szereti a lányunkat is.

2013. aug. 14. 15:09
 2/7 anonim ***** válasza:
Barátaink kisfiút szerettek volna,de kislányuk lett.Most már a lány el se tudja képzelni,hogy fia legyen és a srác is imádja a kislányát.5hós lesz a picijük.
2013. aug. 14. 15:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Nálunk is a párom kisfiút szeretett volna! 2neki futasbol 2lany lett de imadja őket! Nem érzem úgy, higy kevésbé szeretné őket bár pici féltékenység lapul benne mert 2fiu testvere közül az egyiknek 2lanya 1fia van a masiknak pedig most születik a masodik fia! Se igy vagyunk Boldogok!nem a gyermek neme a lényeg hanem, higy egészséges teljes értékű gyerek legyen! A többi másodlagos szempont!
2013. aug. 14. 15:24
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
igen, nálunk is ez volt, még az ultrahangok után is reménykedett, hogy a doki elnézett valamit. Azóta teljesen kibékült a helyzettel :)
2013. aug. 14. 15:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Elhagyott.
2013. aug. 14. 15:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen, párom fiút szeretett volna, én mindig is kislányos anyukaként képzeltem el magam, kislány lett. Szerintem ugyanúgy szereti őt is, igaz azt emlegeti, hogy a 2. majd fiú lesz, a fiúnevünk már korábban meg is volt, mint a lány. Én meg mondom neki, hogy mi lesz, ha a 2. is lány lesz? De ez rajta múlik igazán, szóval, ha lány lesz, magát okolja. :) Igaz, még az se biztos, hogy lesz 2. baba...
2013. aug. 14. 22:09
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

az én párom is mindig fiút akart, valahogy nem tudta elképzelni, hogy mihez kezdene egy lánnyal.

aztán kiderült, hogy lány lesz, nem mondom, hogy csalódott volt... de érződött rajta egy picit. persze, maximálisan oda meg vissza volt a rózsaszín falaktól, a lány ruciktól.. azóta megszületett a kislányunk, és ő már csak hercegnőnek hívja :)) már mondta is, hogy jobb is, hogy így alakult:)

2016. máj. 25. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!