Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Létezik egyáltalán olyan...

Létezik egyáltalán olyan csőrös pohár amiből nem csöpög és ömlik ki az innivaló?

Figyelt kérdés
Már nagyon sokat kipróbáltunk! Eddig egyik se vált be! Szándékosan nem írok márkát, kérlek írjatok melyik nem csöpög?

2013. aug. 13. 13:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
5- olyan okos vagy- de látom nehezen megy a szövegértelmezés....
2013. aug. 13. 16:05
 12/18 anonim ***** válasza:
nekünk mindenből Tomee Tippee van.van hozzà tisztìtô kefe is, nem csöpög egyàltalàn..
2013. aug. 13. 21:52
 13/18 anonim ***** válasza:
Nekünk DM-es tanulópohér van szilikonos csőrrel, nagyon jó, sosem csöpög.
2013. aug. 13. 22:39
 14/18 anonim ***** válasza:
11-es, bár igazad lenne, de nem vagyok okos:) Csak nekem tényleg egyik márka sem vált be, csak a pohárból itatás, mert átázott az összes táskám, mert én sem találtam olyat ami nem csöpög. Egy alternatív megoldást szerettem volna adni, ami nekem nagyon bejött. Én mindig így csinálom, és nekem ez a legjobb. Egyébként a többit azért írtam le, mert én ezeket a szempontokat is néztem amikor választottam a pohár és az itatók között, hogy a fogaknak mi a jó. De nekem is itt áll vagy 3 itatópohár a polcon, amiket csak jó drágán megvettem és folynak, mint a csap.
2013. aug. 13. 23:24
 15/18 anonim ***** válasza:
11es neked viszont könnyen megy a bunkózás... Szánalmas vagy!
2013. aug. 13. 23:32
 16/18 anonim ***** válasza:

akinek tommee tippee van és van hozzá keféje, amivel könnyen tudja tisztítani, attól kérdezném, hogy az a kefe befér abba a pici lyukba is, ahonnan jön a folyadék?

Mert a bébifogkefe biztos nem, elég hosszú lyuk és nálunk konkrétan befeketedett belül, ezért nem használjuk már azt az itatót, olyan, mintha penészes lenne...viszont, ha a márkának a keféjével tisztán tartható, akkor veszek kefét meg itatót is.

2013. aug. 14. 07:42
 17/18 anonim ***** válasza:

nekem a Nuby bevalt, nem csopog, a sokkal dragabb Nuk viszont egy honap utan nem csopogott, hanem vekony SUGARBAN folyt.....

a szilikon csort en sem tudom kefevel tisztitani, de 5 perc forralassal kijon belole minden.

2013. szept. 18. 20:26
 18/18 anonim ***** válasza:
Kedves 16! Igen, befér a lyukba is. Olyan mint az üvegmosó kefe, csak miniben. Kb. fél cm átmérőjű a kefe, és egy vékony kis dróton van, így mindenhova befér. Eredetileg az anti-colic cumijukhoz adták, abban vannak ilyen másképp kimoshatatlan rések. Úgy tudom, külön is kapható.
2013. szept. 20. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!