Írnátok "M" betűvel kezdődő szép kislány neveket?
Figyelt kérdés
Illetve bármilyen betűvel kezdődő szép kislány nevet szívesen fogadok.Bár kinek mi a szép ugyebár. :) Köszönöm!2013. aug. 13. 11:59
11/23 anonim válasza:
Nekm nagyon kedvenc a Márti, csak sajna nem megy a vezetéknévhez:(
12/23 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik a Médea és a Mónika, bár az utóbbi állítólag már nem divat. Én Mónika vagyok, és nagyon szeretem a nevemet. És nem utolsó sorban mindkét név passzol a "cs" betűs vezetéknév végződéshez is. :)
14/23 anonim válasza:
Legyen akkor már Maja a Méhecske, így tripla alliteráció lesz, ha a vezetéknév is M betűs. :)
Bocs de mindig olyan jókat röhögök a mai névadási őrültségeken. Médea meg hasonlók :) Ember nem fogja megérteni első hallásra, mindenki visszakérdez, majd az ember rászokik, hogy túlartikulátan kell bemutatkoznia, így csak az emberek fele kérdez vissza.
16/23 anonim válasza:
Nagyon tetszik a Médea és Mirtill, de a legnagyobb kedvencem a Menta. :)
De fiaim lettek. :)
17/23 anonim válasza:
Menta :D :D :D Komolyan mondod?
19/23 anonim válasza:
Komolyan Menta. :D Nagyon jól hangzik a vezetéknevünkkel.
Bár biztosan nem adtuk volna, ha lányunk lesz, mert amikor elővezettem a férjemnek, így reagált: Ja, ha fiú lesz, akkor meg Eukaliptusz, nem?? :D:D:D
20/23 anonim válasza:
Melinda,Maja,Mira,Magdolna,Mirtill, Magyarka(szerintem ez egy nagyon szép név),Marcella,Míra,Mirella,Milli,Mikolt,Mimi,Mia,Mimóza :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!