Milyen apró ajándékot adjak két másfél éves kisfiúnak?
Lehet, hogy sokan kinevetnek, de én a tesco-ban szoktam látni elég olcsó, műanyag játékokat. Főleg homokozóba valókat. Ha a tescoba járunk szinte mindig veszünk valamit a szintén másfél éves fiamnak. Legutóbb egy műa. markolót vettünk. 1000 ft volt, elég nagy, és lehet vele játszani udvaron, szobában, homokozóban. Szerintem a nagy áruházakban nézz szét, biztos találsz kedvedre valót.
Még kemény lapú könyveket szoktunk venni. 200-1000 ft-ig sokféle van.
Nekem rögtön valami kinti, udvari játék jutott eszembe. Párszáz forintért (akár százasban is, áruházláncban is) lehet venni homokozó szettet (kislapár, gereblye, vödör meg valami forma)- ezt nagoyn szeretik és sajnos úgyis fogyóeszköz, ennek talán a szülők is örülnek.
Illetve még kisebb méretű valamilyen mesefigurás kis gumilabda, buborékfújó vagy aszfaltkréta (vödrös, nagy) jutott eszembe.
Szép napot.
nem gáz áruházláncban vagy százasban homokozüjátékot venni (az az előző válaszoló vagyok, aki ezt javasolta)
A cimkét nézd meg: ha rajta van a CE jelzés, akkor elméletileg magyarországon is bevizsgált/tanusított gyártótól származik, akkor nyugodtan megveheted.
Néhány kiemelt márkától eltekintve valószínűleg a százasba is ugyanaz a nagyker importőr szállít, mint a neves áruházláncokba és mindegyik a Távol-Keleten készült.
Csak azért, mert százas a bolt, nem feltétlenül igaz, hogy az ottani termékek MINDEGYIKE hulladék.
A leírást, Ce tanusítást keresd rajta- akkor nagy baj nem lehet.
Mondom ezt úgy egyébként, hogy én nagyon figyelek az egészséges, biztonságos anyagokra és vannak márkás játékaink.
A homokozólapát nem tud többet akkor sem, ha ugyanazt megveszed a Brendonban pl :)
... ja és nehéz is megenni.
Szép napot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!