Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyek azok a dolgok amik...

Melyek azok a dolgok amik mindenképp kellenek egy újszülött babának?!

Figyelt kérdés
Nagyon sokat hallottam h kismamik csak később döbbentek rá h nagyon sok dolgot feleslegesen vettek meg az újszülöttnek.
2009. okt. 27. 07:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
én startból kizártam a babakelengye listából a pelenkának való szemetesvödröt, az nálunk felesleges lesz, és légzésfigyelőt sem tervezünk venni. Viszont a kókuszmatracra kiadjuk a pénzt. Sok dolgot még mi sem vettünk, nem is tervezek vásárolni, csak a minimálisat, míg meg nem születik, pénzünk sincs sok, és valóban csak azt fogjuk megvenni, amire szükség lesz. Bébiőr sem kell még az idén, mert egy szobában leszünk a kicsivel. Ágyneműt én varrok neki, hogy olcsóbb legyen, és kötögetni is szeretnék neki. Játékot sem érdemes még venni neki.
2009. okt. 27. 11:38
 12/12 anonim ***** válasza:
Oxigén, víz.
2010. jún. 6. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!