Nagy baj, hogy a 8 hónapos babám még nem ül?
Figyelt kérdés
2013. aug. 9. 16:35
1/7 imakandi válasza:
Nem, a gyerekek nem egyforma ütemben fejlődnek, nálunk 10 hónapos volt amikor elkezdett felülni.
2/7 anonim válasza:
Nem tudom,az enyém 6,5 hónaposan már stabilan,önállóan ült.
Mászik,vagy feláll már?
4/7 anonim válasza:
dehogy, kisfiam majdnem 1 éves volt, mire felült
5/7 anonim válasza:
Elvileg már kellene neki, de semmiképpen se erőltessed. Valószínűleg a hátizmai még nem elég erősek hozzá. Vannak babák, akik mindent egy kicsit később csinálnak, de azért ha 10 hónapos koráig sem, akkor mutassad meg orvosnak. 10 hónaposan már elvileg fel kellene állnia...
6/7 anonim válasza:
Az enyém is csak 9 hónaposan ült stabilan. Most 10 hónapos már kapaszkodva lépeget. Egyébként akkor megkérdeztem a védőnőt, azt mondta, hogy ebben a korban 8-9 hónaposan aktuális a dolog.
7/7 anonim válasza:
Enyém is 8 hónapos, egy hete kezdte, ma már stabilabban ül kb 5 percig.
Használtok etetőszéket? Abban fel tudja magát húzni? Kutyázik? Ha igen akkor nem sokára ülni fog, ne aggódj! Én is aggódtam, mert olvastam, h sok gyerek ilyenkor már feláll, az enyém meg elakadt a kutyázásnál, nem mászik. És ugye aszongyák, h mászásból ülnek ki oldalra. De aztán a kislányom fogta magát és kutyából hátraült.
Szóval nyugi, nem baj ha még nem ül, hagyd, h kússzon-másszon, kutyázzon és hamarosan megtörténik a csoda! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!