2 hónapos lesz a babám iskolakezdésre. Mire számíthatok?
Figyelt kérdés
Éjszaka hányszor ébred egy 2 hónapos baba? Mennyit van ébren nappal? Lesz addigra kialakult napirendje? A nagyobb gyerekem most kezdi majd az iskolát. (Már nem emlékszem hogy volt amikor pici volt...)2013. júl. 27. 18:36
1/5 anonim válasza:
Minden gyerek más. Teljesen mindegy, hogy emlékszel-e, hogy milyen volt a nagyobbik, amikor még kicsi volt, mert a második lehet, hogy egyáltalán nem olyan lesz. Vagy igen. Ki tudhatja? Jó egészséget mindannyiótoknak.
2/5 anonim válasza:
Őszinte leszek, nem irigyellek! :( Nővérem kb. akkor fog szülni, és az ő fiuk is akkor kezdi a sulit. Panel lakás, 4. emelet, 1,5 szoba. Nehéz lesz nekik.
Szóval a kérdésedre a válasz. Szerintem lehet már addigra kialakult napirend. Nálunk akkor kezdett el kialakulni. Elmúlt a hasfájás, és minden nagyon jó volt. Az első hat hét nagyon nehéz volt.
Nappal kb. fél -1 órát volt akkoriban ébren az étkezések között. Nézelődött, lent volt a játszószőnyegen, jól el voltunk.
Miden jót kívánok Nektek! :)
3/5 anonim válasza:
szerintem 3 óránként, de ha mázlid van, egyszer sem. :)
szerintem 2 hós még nagyom pici, én nem várnék tőle napirendet.
4/5 A kérdező kommentje:
Panel lakás 1,5 szoba, 3.emelet :D
Ez van. Ha tud aludni a nagyobb az már jó.
2013. júl. 28. 02:28
5/5 anonim válasza:
Ez teljesen rajtad múlik. Te vagy a szülő, annak a babának az a napirend, az az etalon amit te kialakítasz. Nem ő irányít, ezt ne felejtsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!