Szerintetek is ártok ezzel a babámnak?
Ne foglalkozz anyossal. Tipikus hiba hogy ő beleszol te meg emiatt tuszta ideg vagy. Amugy nem baj, az én lányom is kisbugyiba van itthon.
2013. aug. 9. 09:53
Szerintem nem baj.Én is egész nap pelus nélkül hagynám,ha nem panelba lennénk szőnyeggel.Természetesen saját udvaron hagynám bugyiba,játszótérre nem vinném abban.
2013. aug. 9. 09:56
Dehogy baj! Én is ezt tenném. Nem is értem, mi a gond azon kívül, hogy jó ok a kötözködésre...
Az az igazság, hogy nekem múlt hét végén megjött, és még a vékony betétet és a tisztasági betétet is alig bírtam elviselni, annyira meleg volt. Milyen lehet egy nem légáteresztő, vastag, néha pisis pelenka???
2013. aug. 9. 09:56
4/11 A kérdező kommentje:
Csak otthon van bugyiba ha máshova viszem mindig adok rá pelust is. Anyós azon pattogott hogy majd összeszed valami fertőzést a homoktól... Hiába mondtam neki hogy az ugyanugy bemegy a pelusba is csak hajtotta a magáét...
Ugyan már. Kisfiam míg pelusos volt akkor nyáron csak gatyóban volt itthon, meg anyuméknál is. Mi panelba lakunk, csak a háló szőnyeges, a többi járólap és laminált padló (középszőnyeggel). Anyumék kertesbe laknak, ott a lakásba pelusba volt, mert az egész lakás szinte szőnyeges.
2013. aug. 9. 10:17
Én sem adok rá pelust az udvaron. Sőt,semmit sem. Szerintem neki is jó érzés,hogy nem egy pelenkában pállik,hanem szellőzik a 40 fokban.
2013. aug. 9. 11:07
A baj nem az, hogy bugyiban van az udvaron, hanem hogy a homokozoban van bugyiban. Szerintem pedig az anyosodnak van igaza, amennyiben az a baja, hogy miert nem adsz ra pelust a HOMOKOZOBAN. Ha szimplan jatszik es nincs rajta pelus ugy mas lenne a helyzet.
Am de a te gyereket, te fogod orvoshoz vinni,ha osszeszed valamit a hokozoban, szoval sz.rd le mit mond az anyos.
2013. aug. 9. 11:16
8/11 A kérdező kommentje:
Félreértettél kedves utolsó, nem kimondott homokozóban van, hanem ahogy mászik a fűben ott vannak homokosabb helyek és erre mondta. Nem csináltunk még neki saját homokozót, mert egyszerűen retteg a játszin is ha odaviszem hiába is van ott vele bárki.
Könyörgöm, nem meztelenül raktad ki az udvarra... Én is csak bugyit adnék a kisfiamra (ha nagyobb lenne) ilyen melegben.
4 hós baba anyukája
2013. aug. 9. 13:54
7-es vagyok. Akkor tenyleg felre. Azt irtad homoktol, ezert gondoltam, hogy igy is homokozik. Mert en oda nem engednem be bugyiban, meg ha otthoni sem ;) Bocsi
2013. aug. 9. 16:14
Kapcsolódó kérdések: