Az enyém ugyan még cska 8 hós, de remélem nem bánod ha írok.
Kisfiú. 76 cm, 9,5 kg. 6 hósan állt fel először, pontosan a hófordulóján, rá 1 hétre mászni kezdet, rá egy hétre ülni. Mostmár teljesen stabilan ül.
4 hós kora óta táplálom hozzá, ma már a tejen kivül mindent eszik, nem is tudok úgy leülni enni, hogy neki ne adjak, mert hisztizik.
Mindemellett naponta még 4-5ször szopizik, még nem alaudta át az éjjelt.
Nagyon mosolygós, kifejezetten szép gyerek. Viszont nagyon nagyon akaratos, erőszsakos.
4+-os pelust hord. Mama, apa, dádá, nem, cica, kutya szavakat már felismeri. Imád vízben lenni, 6 hós korától hetente kétszer strandolunk.
80-as ruhát hord.
Azt hiszem, ennyi jut eszembe hirtelen.
Ja meg hogy nagyon szereti a többi kisbabát, gyereket, és folyton csajozik. :)
9,5 hónapos fiú, 10 kiló felett van (kb 10,5), 75-76 cm körül.
Hatalmas baba.
Csak az emberektől már kész vagyok, hogy mindenki ledagadtozza. Oké, hogy nem vékony, de magában tarthatná mindenki a véleményét. Inkább ne mondjanak semmit.
Anyatejes, hozzátáplált baba egyébként.
Utolsó én ugyanigy vagyok vele azért is tettem fel ezt a kérdést.
Én fiam 9hónapos 8060 gramm 70cm
Úgy gondolom egyáltalán nem nagy baba es nem duci.
Erre mindenki azt mondja az utcán milyen nagy baba, milyen jó sulyban van mivel eteted?? Már herótom van ezektől a mondatoktol.
Egyébként ül mászik feláll sokszor elengedi amibe kapaszkodik rengeteget kiabál sikitozik magyaráz.
Mindenkire mosolyog.
Egy dolgot tud " adj egy ötöst" mondatra ad egy pacsit
Szerintem érti a nem szót is csak sokszor nem érdekli :D
7 foga van
Első vagyok.Engem is toltál kiakasztanak azzal,hogy "szép nagy baba","mindent megeszik","jó súlyban van"...stb.pedig ahogy olvasom,a korának megfelelő a súlya....
Off. :ti hogy bírjátok idegileg,hogy állandóan kapaszkodnak fel mindenhová?mármint nem kaptok idegbajt attól,hogy elesnek és összetörik magunkat?én alig bírom megszokni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!