Anyukák! Érdekelne, hogy beadatjátok-e az új rotarix vakcinát, amit szájon át kap meg a baba? Kettőt is kell venni és a másodikat a baba fél éves koráig meg kell kapnia. Majdnem 36. 000 forintot fizettem a gyógyszertárba. Nagyon drága.
Figyelt kérdés
2009. okt. 26. 16:39
11/14 anonim válasza:
nem adatom be. Egyáltalán nem az ára miatt, hanem mert annyi nyavalyát fog még a gyerekem elkapni, nem lehet minden ellen védekezni. Hasmenésre meg sok folyadék, diéta....
12/14 anonim válasza:
Igen, mi is azért adattuk be, mert nem megfelelő a higéné nálunk. Nem takarítok, büdösek vagyunk, gyerek is, utálok mosni vasalni, ha bukik a gyerek, akkor szétkenjük a padlón. Gondoltam legyen meg ez az oltás.
14/14 A kérdező kommentje:
Nem, nem egy vakcina volt 36.000 forint, hanem a kettő 17.900.-/db. Látom nagyon megoszlanak a vélemények. Én konkrétan megbántam, mert elkapkodtam egy kicsit. Az orvos,azt mondta, hogy vszínű ezen a víruson mi is átmentünk már. Úgy tudom, ez a vakcina Romániában ingyenes. De mostmár mindedj legalább a rota ellen is védett a babám, viszont bármilyen más fajta hányásos-hasmenést elkaphat.
Köszönöm szépen a válaszokat!
2009. okt. 27. 06:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!