Van aki nem bírja az éjszakázást?
Mindent megteszek az 1 hónapos kisbabámért, de nagyon nehezen megy éjszaka felkelnem.
Egyszerúen sírhatnékom van, annyira fáradt vagyok, nappal nincs gond, de éjszaka.....régen is ilyen voltam, fontos volt az éjszaka nekem, és most minden megváltozott....
Nem tudom hova fog fajulni, de már mikor kelni kell, már teljesen kivagyok. :(
Másnál hogy volt?Megszoktátok?Mikorra alakult ki?
Szerintem ez az amit nem lehet megszokni...
Én is nagy alvó voltam,de mióta megvan a fiam,nem aludtam át egyetlen éjszakát sem és ennek már lassan 2 éve,sajnos!
Nyilván nem kell már annyiszor mint amikor pici volt,de azért 1x-2x felkel még éjszaka,mikor miért.
És most is rossz ez,de nem tudunk mit tenni,az a "kötelességünk".
Nekem még külön rossz volt,mert korababa volt és 3 hónapig,hogy összeszedje magát keltenem kellett 3 óránként,ha esett-ha fújt (20ó-23ó-02ó-05ó és így tovább).
5 hós koráig pedig hasfájós volt,így nem soha nem aludt éjszaka,de nekem még nappal is rém keveset...
Szóval kitartás,valamikor csak jobb lesz!
:) megértelek. Nagyon nehéz ezt megszokni. Sőt, megszokni lehetetlen. Inkább elfogadni kell.
Nekem a lányom 2,5hónapos koráig minden 3órában kelt, és hajnali 4kor már úgy kelt, hogy 'na, én már felkeltem, kezdődhet a nap' :D és már nem aludt vissza. Tél volt, még tök sötét, és még mindenki az igazak álmát aludta.. Dehát ennek is vége lett és 3hónapos kora óta este 9kor már alszik, reggel 6:30-ig egyhuzamban.
Bizz benne, hogy idővel változnak a dolgok. Amikor már nappal többet lesz fent, éjjel többet fog aludni.
De tudom, az első 1-2hónap kegyetlen, viszont pár hónap múlva sírva fogod nézni a fotókat, hogy milyen pici volt és milyen gyorsan megy az idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!