Hasznaltok orrszivo-porszivot, amikor nathas a babatok? A ti babatok is ordit mint a sakal, amikor tisztitsatok ki az orrat? Vagy hogy turi?
Figyelt kérdés
Olyan visitas van nalunk mintha disznovagas lenne. Meg a porszivo hangja egy kicsit elnyomja talan, de akkor is. Halalra van remulve szegenykem es utana jo sokaig meg huppog ijedteben.
Az orrszivo pompaval sem kulonb a helyzet, csak az lassubb.
2009. okt. 26. 13:10
1/6 anonim válasza:
Nalunk is volt uvoltes, aztan hozzaszokott. Most is neha kiakad tole, de mar nincs olyan uvoltes.
2/6 anonim válasza:
Nekünk nem sir, csak kifesziti magát közben, de utána viszont vigyorog. Mi az elejétől fogva használjuk 2 naponta, lehet hogy már hozzászokott.
3/6 anonim válasza:
sajnos a miénk még mindig üvölt, pedig már 15 hónapos, de ha abbahagyjuk, mint ha mi sem történt volna. A múltkor láttuk a barátnőm kisfiát, ő meg simán hagyta. szóval, nem egyformák a gyerekek. Pedig én magamnak is kipróbáltam az orrszívót, nem olyan borzasztó!
4/6 anonim válasza:
Nálunk a kisfiam alig volt 4 napos, amikor hazahoztuk és használni kellett ráadásul éjszaka. Első éjszaka, első baba, gondolhatjátok. De csak mi féltünk, a gyereknek meg sem kottyant, szinte még tetszett is neki. :) Azóta viszont, ahogy nő, már kevésbé komálja, egyre többször lesz nálunk is olyan sivítás, mintha nyúznák szegényt. :(
5/6 A kérdező kommentje:
vajon be szabad fogni a masik orrlyukat amikor szivom az egyikbol. nem dugul be a fule nagyon?
2009. okt. 26. 13:31
6/6 anonim válasza:
Mi szerencsések vagyunk, mindig mosolyog a kisfiam mikor közeledek felé az orrszívóval. Én játékosan csinálom az elejétől kezdve, talán ezért nem fél. Fura arcot néha vág közben, párszor elhúzta a fejét, de ezen kívül minden rendben.
Szerintem ne fogd be a másik orrlyukát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!