Mással is van, h a babája nem engedi magát ringatni?
8 hónapos a kislányom, 6 hónapos kora óta egyszerűen nem engedi, h ringassam. Magától el tud aludni ha nagyon álmos, néha igényli h énekeljek neki, sokszor csak pisszegnem kell, de amikor ez sem jó és megpróbálom ringatni kicsavarja magát a kezemből és bőg, h tegyem le, ha meg leteszem akkor meg azért sír h vegyem fel. Ha felveszem és megpróbálom vízszintben tartani megy a hiszti. Ez eddig nem is olyan nagy tragédia, a furcs az, h az apja és az anyósom viszont el tudja ringatni. Olykor majd egy órát küzdök mire bealszik, anyósom meg a párom max 15 perc alatt álombaringatják.
Valami ötlet, h ez miért van így?
Ó, te mázlista. Az én másfél évesem még mindig ringatva alszik el, oké ez mára már csak pár perc.
Hagyd, ha neki úgy jó, akkor hagyd.
Szintén 8 hónapos a babám, én is mindig végigpróbálom a lehetőségeket, egyik csak bejön.
Ha nem akarja hogy ringassam, nálunk azért van mert már annyira álmos, hogy már magától szeretne aludni.
A nagy labdán ringatás de jó ötlet, kipróbálom, köszi második válaszoló :)
A labdán rugózás tényleg jó ötlet!
Azért annyira nem mázli, mert sokszor tényleg majdnem egy óra mire bealszik. Ha meg hagyom h egyedül aludjon el, sírva követel vissza magának. Kb mintha azt akarná, h álljak felette és nézzem ahogy nyűglődik.
Viszont a feszültségben is van vmi mert néha már tényleg rettegek ha jön az alvás idő, h na? Most vajon be tudom-e altatni? Próbálok türelmes lenni de ha már negyven perce felveszem-leteszemet játszunk a végére már szinte üvölteni tudnék, h aludjááá mááá!
Köszönöm a válaszokat! Kipróbálom a labdát! Ment a pont mindenkinek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!