Hogy kell csökkenteni az etetések számát?
akkor adj neki enni amikor éhes. nem gondolod hogy a baracklé még túl korai. mert a baracklében nagyon olyan sok dolog van amit még a 2 hónapos baba gyomra nem tud megemészteni... és ez is okozhat hafájást. ha hasfájós a babód inkább adj neki kanilla teát vagy kömény teát az jobban segít :)
üdv brigi mama
hát az én védönöm és dokim az ilyet egyböl elutasitja... még a vizet is alig akarta meg engedni... de ha a babád jól kakil töle akkor nem hiszem hogy baj lehet. de abban biztos vagyok hogy nem több rosszat tesz neki mint jót... még egyszer le irom hogy vannak benne olyan tápanyagok tartósitó szerek vitaminok, amit egy ilyen fiatal kis baba még nem tud meg emészteni...
de itt a te gyerekedröl beszélünk... én biztos nem adtam volna barack levet a fiamnak akár mennyire fájt is a hasa... bocs
brigi mama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!