Hogy néz ki a napirendetek egy 13honapos babával, mit és mikor/menyit eszik és az alvás? Mikor jut időtők magatokra, kikapcslodni esetleg tv-t nézni? Nekem nem nagyon van segitségema férjem este jön munkábol, és már fáradt csak keveset segit ithon!
Lányom 13hónapos.
Hát elég mozgalmasak a napjaim:)
Ő már megy,ill, már szalad is igy meg sem áll egész nap.7kor kel akkor kap 210ml tápszert,utána elmegyünk közértbe vagy az udvarra egy kicsit ha olyan idő van.Majd 9kor reggeli (péksüti,vajas kenyér,sonka sajt...).Ezután szokott aludni,viszont 1-2 hete nem akar aludni délután igy ezt a délelőtti alvást 3 napja kitolom ebéd azaz 12óra utánra és sikerült is 1,5-2órát alszik ilyenkor d délután semmit,és elég jól birja.Ja az ebéd amit mi eszünk.Alvás után játszunk,bent vagy az udvaron,elvagyunk de hagyom azért hogy eljátszon egyedül is csak akkor jövök be a képbe ha már nem tud magával mit kezdeni.De én mindent megtudok csinálni,főzök mosok takaritok,zuhanyzom,hajat mosok...szóval mindent.El van és segit sokat összeszedi a játékait,tereget ha ugy van és élvezi ha foglalkoztatom.17kor uzsi,(gyümi,joghurt..)Aztán este 19kor fürdés,utána vacsi(tápszer) és alvás,vége a napnak.Ja segitségem az nekem sincs.Kikapcsolodni csak hétvégén,vagy amikor a gyerek lefeküdt aludni.
Nálatok hogy van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!