Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha már bevezettetek valamilyen...

Ha már bevezettetek valamilyen tejterméket, utána a többit is kell kóstoltatni?

Figyelt kérdés
Tehát ha joghurtot evett, akkor kóstoltassam a sajtot is, vagy egyből adhatom?
2009. okt. 25. 22:13
 1/3 anonim ***** válasza:
33%
Adhatod egyből,akár tejet is vagy tejjel habart ételeket is.
2009. okt. 25. 22:37
 2/3 anonim ***** válasza:
Mindjárt itasson vele szerintem 2 dl tejet... jézusom. Lehet én vagyok túl óvatos, de én mindent kóstoltattam ,nem tudom a te babád milyen idős, én 8 hónapos kora körül kezdtem a TEJTERMÉK - sajt, joghurt, túró (tehát nem a tej) bevezetését. Holnap lesz 1 éves, nemrég kóstolta a tejfölt és holnap fogja a tejszínt. A védőnőm azt mondta, hogy kajákban elmegy, de még nem kell erőltetni a témát (tejföl, tejszín, tej adása). Szerintem a tejjel is várok még pár hónapot. (Gyerekkoromban igazi tehéntejet ittam, aztán amikor már nem jutottunk hozzá, maradt a bolti. Na, azóta sem tudom meginni ezt a sz.rt. Szóval nem sürgetem a dolgot, kapja addig a babatejet) Ja, és az első hozzászóló válaszához még annyit fűznék hozzá, hogy szerintem a tejet először igencsak hígitva adják és kóstoltatják...
2009. okt. 26. 07:47
 3/3 A kérdező kommentje:
Tejet eszem ágában sincs adni neki (8hós), a többi savanyített tejtermék érdekelne. köszi
2009. okt. 26. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!