Szeretnénk 1 babát szerintetek jó öttlet 15 éves vagyok szerintetek?
Te egy debil vagy öcsém!Biztos hogy megbuktál nyelvtanból!
Mit akarsz te 15 évesen a koktélvirsliddel??? Takony vagy még a sex-hez!Inkább figyelj oda a helyesírásodra! Idióta!
hülyegyerek!
inkább TANULJÁÁÁÁL!
nem szeretném, ha az én és hozzám hasonlók adóforintjaiból kellene eltartani a porontyodat és a pereputtyodat!
Nagyon nem! Előbb járd ki az iskolát, legyen egy jól kereső munkahelyed és a gyereknek apja,akinek szintén van munkája.Mert ne csináld azt hogy még iskolapadban kéne ülnöd és otthon szoptatod a gyereked.Várj még vele max 12 évet.Annyi elég.
Ja és én 12 éves vagyok de feltudom fogni ép ésszel.És ha te 15 és nem tudsz rajta elgondolkodni...Nagyon tudlak sajnálni ;)
És íme ékes példája annak, hogy gyerekcsináláshoz nem kell ész.
De kérlek még ne! !!!! Túl fiatal vagy, tönkretennéd a párod, a magad, és a gyereked életét is. Egy ideig lehet számítani szülők, rokonok segítségére, de ha majd az sem lesz, akkor mi lesz? ?????
Jaaaaa, a környezetemben van olyan 17éves anyuka, akinek több mint egyéves a lánya, immunrendszere fejletlen, folyton beteg ...., hiszen mikor megfogant az anyuka immunrendszere sem volt még teljesen kifejlődve.
Szóval, ha komolyan kérdezted, akkor, komolyan mondom NE! Ha vicc volt, hát egészségedre!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!