Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az úszópelenka vagy a tó...

Az úszópelenka vagy a tó csíphette ki neki?

Figyelt kérdés

A családdal a Tisza-tónál nyaraltunk, és azt vettük pár nap elteltével észre, hogy a 16 hónapos kislányunk egész nunija és popsija égő pirosra lett csípve. A tóba csak az első nap jött be velünk, a többi nap már nem akart, tehát a vízben túl sok időt nem töltött. Egy nap kb. 3-4 órát töltöttünk a strandon, ez alatt végig ugyanabban az úszópelusban volt.

A tó lehett a "hibás", vagy a pelenka (DM saját márkás úszópelus)? Esetleg gyakrabban kellett volna cserélni rajta a pelust? Mosható úszópelenka megoldhatná ezt a problémát? Pár nap múlva újra elutazunk pár napra egy másik tóhoz, jó lenne, ha ott nem jönne elő ez a baj újra, viszont feleslegesen nem ruháznék be mosható úszópelenkára.

Előre is köszönöm a tapasztalatokat.

2013. aug. 3. 13:48
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem egyik sem, mert akkor a csipö körül és mindenhol máshol ahol a pelenka hozzá ér a börhöz ilyen lenne.

Inkább valami étel, ital lehet a hibás.

Mindenképpen cink alapú krémmel kenjed az a hámosító.

2013. aug. 3. 13:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem a pelus. De nem a mârkàja miatt, hanem gyakrabban kell cserélni. Legalàbbis èn a parton simàt adtam rà vagy azt sem....De a sudocream segit megelőzni
2013. aug. 3. 14:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Mi a strandon csak a vízben használjuk az úszópelust, szerintem befülledt a bőre, mert ezek nem szellőznek úgy, mint a másik pelus, ahogy kijövünk, tépem le róla és nem adok rá pelust, csak bugyit. Kaki reggel megvan általában, ha pisi van, akkor a mosdóban kiöblítem szappannal és a napon pillanatok alatt megszárad, de 2-3 db-ot viszek ebből is.Az úszópelenkák nem engedik ki a cuccot, műanyagos a felületük, ne hagyd rajta. Ha ennyire durva el kellene vinni dokihoz, hogy leecsetelje, de lehet kapni a gyógyszertárban fertőtlenítőt: piros: Merchorocrom a lila Pioctanin, mindegyik napok múlva kopik le, esetleg Betadin, de az szárít. Sudocrem is jó lehet, Neogranormon.
2013. aug. 3. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!