Fürdőnadrág vs úszópelenka?
A fürdőnadrág sima? Vagy mosható úszópelenka? Nem mindegy :)
Mert az úszópelenka (eldobhatós) vagy a mosható, ami pont úgy néz ki mint egy fürdőnadrág mindenképpen kell. Eldobhatósra még rá lehet adni a sima fürdőnadrágot, hogy csini legyen a picur.
Én eldobhatós úszópelust és csini fodros fürdőrucit fogok a kislányomra adni a nyaraláskor.
A mosható úszópelussal kicsit költségesebb a dolog, mert kell váltó pelus is...
Az 5 ilyenről beszélt szerintem. [link]
Én is azt mondom, hogy mindegy, de inkább úszópelenkát mondanám, és nem muszáj rá a úszónadrág is csak a csinosság miatt, ha akarod. Az úszónadrág hamarabb megszárad, de cserélgeti az úszónadrágot és a pelenkát is kell, szóval vigyetek mindenből 3-4-et. (neked sem jó a vizes fürdőruhában lenni, ha nem fekszel utána ki napozni)
Igen, ezekre gondoltam, nagyon édesek, de drágára jön ki, ha váltást is akar vinni az ember, és az kell...
De kérdező, amit linkeltél összeállítás jó, én is így fogom a kislányomnál, csak persze édes kis fodros fürdőrucival :)
De persze viselve válik, lehet a végén csak az úszópelus marad magában, meglátjuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!