Szerintetek milyen magas lesz a lányom felnőtt korában?
Figyelt kérdés
Apuka 192cm,én 173cm vagyok.A lányom 7 hónaposan 80cm volt és 54 cm-el született.2013. aug. 2. 20:08
11/17 anonim válasza:
nem biztos, hogy extrém magas lesz. én túlnőttem anyámon,apámon is rendesen, meg a bátyám is. 185 cm vagyok és gyűlölöm, hogy ekkora nagydarab vagyok, nagyon kilógok a barátnőim közül a sorból, meg úgy mindenhonnan is.van egy kislányom, nagyon nagyon remélem, hogy 180 centinél nem lesz magasabb, nem szeretném, ha neki is komplexusai lennének emiatt...
12/17 anonim válasza:
ismerős csajszi 180 cm-es, csak éppen párt nem talál magának
13/17 A kérdező kommentje:
És miért is bánod,hogy nem lehet pontozni?
Lepontoznál ezért?
Csak gratulálni tudok.;)
2013. aug. 2. 21:22
14/17 anonim válasza:
hát ha két éves centijét duplázza meg????? lányom 95cm volt két évesen. most 3 évesen 103cm és 42centivel született mivel koraszülött volt.apuka 185cm én 170cm
szerintem a lányotok olyan 175cm lesz.de lehet genetika és örökli valamelyik kisebb nagyszülő magasságát.
15/17 anonim válasza:
10.vagyok.
Védőnő mondta, és itt is olvastam. Azt gondolom, hogy ez az átlagos magasságú gyerekeknél beválhat, a lányod 2 évesen olyan magas volt, mint egy 3 éves. Kislányom 2 évesen 82 cm volt, nála bejöhet a 164 cm, mert nálunk az egyik válaszoló írt számításnál is ez jön ki. Természetesen ez nem szentírás.
16/17 anonim válasza:
Szia! Tényleg szép magas a babád :)! Kislányom 11 hónaposan volt 79 cm. Pedig rá is azt mondták, hogy szép hosszú baba :)! Én sem szeretem, ha egy lány túl magas, ha kitűnik a többi lány közül emiatt! Tényleg nem a magasságtól függ a szépség.
17/17 anonim válasza:
Nem mérvadó,hogy most mekkora.Én 171 vagyok,párom 180 és lányunk is 8hós kora óta 78centi kb.Most 10hós és 78-80 ugyanúgy.És nem lesz szerintem csak 170-175.Teljesen változó,mert van aki hamar megnő,van aki meg csak hirtelen nyúlik meg.Volt egy osztálytársam aki 9.-be volt kb 155centi.10.-re lett 190 egy nyár alatt.És én lányom meg pl 56al született.És szerintem sem szép egy 180centis nő,mivel az átlag férfi 178centi.A 180as nő meg vagy vézna vagy nagydarab,amitől meg kövérnek néz ki.Egy 165centis nő sokkal szebb és csinosabb,mint egy 180as.Vannak kivételek,de aki magas arányaiban nagyobb is,ha vékony is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!