Szerintetek milyen magas lesz a lányom felnőtt korában?
Igen elég magas már most is.A doki és a védőnő szerint 7 hónaposan 1 éves hosszra.:)
Remélem 180 cm minimum lesz bár szerintem nem elképzelhetetlen.:)
Ugye?
176,5 centi.
Ez elég jól bejön, az egyetemen ezt tanítják.
anya+apa mérete, osztva kettövel. fiuknál +6 centi, lányoknál -6 centi.
Lehet persze néhány centi eltérés, de átlagosan így van.
De ennyi idös korban nem számít még a genetika. Ilyenkor sokat számít a centikbe a táplálás is. Ha vissza gondolsz gyerekkordora, pl ovoda alsó tagozat. A legnagyobb gyerek volt a legkövérebb is, és a legkisebb volt a legvéznább is.
Azért szeretném,hogy magas legyen mert a magas lányok csinosak.:)
Semmi különös oka nincsen ennek,csak úgy gondolom,hogy szép lenne ha egy 10cm-es lányom lenne.Persze nekem akkor is szép lesz ha 160 cm-es lesz.:)
Miért szerintetek nem szép ha valaki 180 cm és nő?
Gyönyörű modell lehetne belőle pl.:)
Attól függ h hogyan tartja majd magát. Nekem volt egy angoltanárnőm aki 192 cm volt, nagyon sovány és görnyedt. Egyáltalán nem volt szép. Persze ha egyenes lett volna a háta és kicsit teltebb akkor lehet könnyebben talált volna magának egy párt.
Amúgy az én lányom holnap lesz 8 hónapos és ő is 80 cm. :)
Azt mondják, a 2 éves centijét duplázza meg felnőtt korára.
Igazság szerint számomra nem szép egy 180 cm-s nő. Nem attól lesz valaki csinos, mert 180 cm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!