Most tényleg az lenne a jó megoldás hogy csapjak rá a fenekére?
Ha üt,csíp akkor a kezére kell legyinteni-csapni. Eközben mondtam neki 1x határozottan hogy NEM SZABAD
Ha nem értette meg,tovább csinálta újra mondtam neki.
Ha újra kezdte volna szóltam hogy ebből bünti lesz.
Bünti nálunk a lépcső volt.Ott leesni nemtudott ,de nem is volt ott semmi érdekesség.Még nyöszörgött,de végül lenyugodott.
Bünti helyéül olyat válassz ahol baja nem eshet,ha nemnézel oda: ne legyen konnektor,nagy bútor,stb...
De az is fontos pl mint ahogy egy korábbi válaszoló írta hogy nem a kiságyba tette büntiül,mert nemszerezné ha azzal azonosítaná az alvás helyét
Bünti lehet : sarokban,lépcsőn,vagy épp egy széket kinevezni,ráültetni.
Az enyém 17 hónapos, kb nálunk is ugyanez van, amit leírtál, szóval már biztos, hogy nem egyedi eset a gyereked :)
Én nagyon ellene vagyok a testi fenyítés minden formájának, bár elképzelhetőnek tartom, hogy nagyobb korában lesz olyan, amikor csak egy seggre pacsival tudom megoldani a dolgokat, bár szeretném ezt elkerülni.
De ilyen pici gyereket soha nem ütnék meg.
Én azt szoktam csinálni, hogy nagyon halkan, nyugodtan beszélek hozzá, hogy "nyugi, nyugodj meg stb" esetleg megsimogatom, megölelgetem, ettől általában abbahagyja a hisztit. Ha mégsem, akkor elengedem, mondom neki, hogy szólj, ha befejezted és onnantól kezdve figyelmen kívül hagyom. Ilyenkor pár perc után tuti abbahagyja a hisztit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!