Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 7 hónapos a babám, rászoktatha...

7 hónapos a babám, rászoktathatom, hogy a bilibe kakiljon?

Figyelt kérdés
hogy kezdjek neki?figyeljem ki,hogy mikor szokott kakálni?
2013. aug. 2. 12:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
valóban elég korai, bár sztem nincs semmi ördögtől való abban, ha ülni tudó gyereket ráültetsz egyszer egyszer a bilire. vszínű, hogy még nem fog tudni bilizni, de a gyerekek nem egyformák. erőltetni semmiképp nem szabad. a fiam 10hónapos és időnként szól, hogy kaka (vagy közben vagy utólag). miért ne lehetne kipróbálni a bilit? nem igazán értem a rosszindulatú megjegyzéseket..
2013. aug. 2. 13:58
 12/17 anonim ***** válasza:
87%
Akkor az én 10 hónapos lányom igen el van matadva, mert semmit nem mond, főleg nem azt hogy kaka, mikor kakálni készül.
2013. aug. 2. 16:08
 13/17 A kérdező kommentje:
aki rendesen válaszolt,annak köszi...aki nem,az meg gondolkodjon kicsit a modorán...nyilván nem fog neki egyből sikerülni,de muszáj korábban elkezdenem,mert nem vagyok abban az anyagi helyzetben,hogy 3 éves koráig itthon maradhassak vele potom havi 25.000 ft-ért és nem lesz senki sem mellette rajtam meg a férjemen kivül,aki majd ezt megtanítsa vele...úgyhogy inkább előbb próbálkozom,minthogy majd 3 évesen azon stresszeljek,hogy nem veszik be az oviba,mert nem szoba tiszta...
2013. aug. 2. 16:21
 14/17 anonim ***** válasza:
7-es vagyok. Én egyedül nevelem 39 ezer forintból... Annyi a segítségem,hogy fedél van a fejünk felett,de mindent én veszek a fiamnak. Libero pelust kap havonta 2 csomaggal,multiplex táplálékallergiás így pénzben se olcsó kitalálnom,hogy mit egyen es hogy változatos legyen. A tápszer az amit 90%os kedvezménnyel kapok,és nem állok segélyért se sorba.
2013. aug. 2. 16:37
 15/17 anonim ***** válasza:
Még annyi,hogy így bölcsibe nem veszik be,ha 3 éves koráig nem növi ki,akkor mehet magán oviba... De még így se erőltetem nála a bilizést azért,hogy kevesebb pelust használjunk
2013. aug. 2. 16:39
 16/17 A kérdező kommentje:
félreértesz...nem a pelusspórolás miatt akarom elkezdeni,hanem azért,hogy mikorra vissza kel mennem dolgozni addigra ő már szoba tiszta legyen...hitelünk van nem kevés a házunk miatt,így nem tehetem meg semmiféleképpen,hogy itthon maradok...de hagyjuk is abba,nem azért tettem fel a kérdést,hogy aztán magyarázkodjak,csak véleményekre voltam kíváncsi,de egyesek kicsit elragadtatták magukat az ész osztással...köszöntem..sziasztok
2013. aug. 2. 17:20
 17/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem is korai, nagyon. Próbáldmeg 1,5 év körül..az én kisfiam 1,5 éves. Van, hogy hozza bilit ráül ( kb. 10 mp ), persze nincs pisi..arréb megy és pár perc nyomja is:) Ha kakilásban megzavarod, az sem lesz igazán jó.

2013. aug. 2. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!