Hogyan lehet "rávenni" egy 5 hetes babát, hogy kakiljon?
köszönöm a válaszokat!
És a hőmérőzés az hogy történik? Csak úgy bedugom a popsijába a hőmérőt, kihúzom és jön a cucc, vagy azért van időm félreugorni? :)
A kamillatea nálunk is bejött, de aztán a védőnő azt mondta, hogy ne adjam, mert lehet, hogy pont azért megy a hasa tőle, mert allergiás rá.
Az én fiam 7-10 naponta kakilt ennyi idős korában. A doki azt mondta, hogy ez normális, de a fene tudja, mert elég nyűgös volt, és irdatlanokat pukizott.
Értem, köszönöm.
Minden nap eszem tejtermékeket, gyümölcsöket, friss zöldségeket, legalább 3-4 liter folyadékot iszom, amiben leves is van. Szilvalekváros kenyeret is eszem heti 3-4szer tuti, mert imádom a lekváros kenyeret. :)
Jól van, hát ha azt mondjátok, hogy nincs baj, és majd csak kakil, akkor megnyugodtam. Remélem azért holnap vagy holnapután produkál valamit a pöttöm!
Köszi még egyszer a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!