17 honapos lanyomat hogyan tudnam ravenni az evesre?
1. Nyugi! Nem fog éhen halni.
2. Minden étvágyrontó: édeség, édes ital (tea, gyümilé, kakaó) tilos!
3. Tervezd meg az étrendjét:
R: 1,5 dl tej/tápszer 1/4 kifli
E: 1,5 dl főzelék (lazára és nem nyögvenyelőre főzve)
U. 1 reszelt alma kis narancslével ízesítve
V: 1,5 dl tejpép lehetőleg ne bolti ízesített, hanem saját készítésű tejbegríz vagy kukoricadara
Direkt írtam kisétkű gyerekre és négyet.
Ha ennek a felét jóízűen fogyasztja, semmi baja nem lesz, ha éhes kér még. Ha szomjas kap vizet.
Szörnyen spártainak tűnik, de nem az. Az örökös kínálgatás elveszi az étvágyát, a Te idegességed az evés örömét és a kicsi jókedvét.
Légy nyugodt és ne kapkodj. Egy étkezésre csak egyfélét kínálj. Sok sikert!
Üdvözöllek a klubban!
Szintén 17 hónapos a lányom.
A szitu ugyanez.. csokit utálja, tehát ő nem eszik édességet. Ebédelni eszik, levest imádja töménytelenül!
A reggeli-vacsora mégmindig tejital, amiért folyamatosan kapom a "szídást" a védőnőmtől.
Én már nem tudom a fogára fogni. És már annyira belehfáradtam ebbe az egészbe, hogy nem is érdekel.
Valamitől hízik, gondolom a levegőtől.. állítólag, ha bekerül a közösségbe, akkor jobb lesz. Enni fog, és midnen ezzel való járandóságt megtanul. Ugyanis nem óhajt egyedül enni. Nem óhajt kanalazni, etc.
Megpróbálja, de ha nem sikerül, jön ahiszti.
Inkább "elvárja", hogy megetessük, a szájába adjunk midnen falatot.
Én már sokszor ezt sem csinálom.. meg azt eszi, amit elérakok, nincs kívánság műsor..
Persze, ha egy hétig nem enne, akkor A) vagy éhen halna emiatt; B) nem érdekelné..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!