Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor adtatok először ebédre...

Mikor adtatok először ebédre ilyen ételeket a babátoknak?

Figyelt kérdés

- Krumplis tészta

- Darastészta

- Pörkölt tesztaval, nokedlival

-rakottkrumpli

Meg hasonló úgymond átlagos hétköznapi ételeket amiket mi eszünk ebédre

9hos a fiam mikor adhatnek.nekí ezekből?

2013. aug. 1. 17:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Kb. 11 hónapos kora óta eszi azt, amit mi.
2013. aug. 1. 17:11
 2/7 anonim ***** válasza:
47%

Krumplis és darás tésztát ehet durumtésztából, só és cukor hozzáadása nélkül.

Nokedlit, rakott krumplit nem ehet a tojás miatt.

A pörkölt meg nagyon zsíros, és fűszeres.

2013. aug. 1. 17:21
 3/7 anonim ***** válasza:
36%
6-7 hónaposan kezdtem el, 8 hónaposan már azt ette, amit mi.
2013. aug. 1. 17:21
 4/7 anonim ***** válasza:
Már most nyugodtan adhatod neki. Nem lesz semmi baja tőle. Nem kell kifejezetten speciális ételeket csinálni mint aki előtte is írta. A tojás fehérjét szokták javasolni h kicsit később adjuk de a sárgáját nyugodtan megeheti. Lehet várni is vele de nem muszáj. A rokonságban minden kisgyerek 9-10 hónapos korára már azt ette amit általában mindenki. Nálunk is így megy. :)
2013. aug. 1. 17:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Az én fiam 8 hónapos múlt,de már nagyon sokféle ételt eszik.Ma pl fasírtot adtam neki.Szerintem,amiket felsoroltál,már simán adhatod a kicsidnek! :)
2013. aug. 1. 21:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Mindezt adhatod már neki ennyi idősen!! 9-10 hónaposan már ették a fiaim(mindhárom) amit főztem és soha semmi bajuk nem volt. Nyugodtan add neki!!
2013. aug. 1. 22:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Durumtésztával eheti már 6hósan az első hármat.(Illetve a pörit csak ha csirke vagy pulyka)Nokedlit tojás nélkül.Rakottkrumplit szintén tojás nélkül ehet 9hósan már.Ha evett disznót már babakajában,akkor abból készitve is eheti ezeket.Jóformán mindent ehet,ami nem tojásos vagy tejes.Meg persze nem olyan fűszeres.
2013. aug. 2. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!